Mostră gratis a Eternității

Cea mai mare preocupare a omului este cea pe care o are în legătură cu viitorul său. Neliniștea în legătură cu acest subiect îl face să caute ceea ce se va întâmpla. De aceea au apărut prezicerea timpului, astrologia, studiile estimative… Dar, în realitate, noi toți putem avea o noțiune clară despre cum viața noastră va fi, nu doar de aici în 10, 20, 30 de ani, ci de asemenea în eternitatea în care vom trăi.

Iisus spune că Împărăția lui Dumnezeu este în interiorul persoanelor (Luca 17.21). Imediat, putem să ne dăm seama că și împărăția diavolul de asemenea. Și, dacă ambele împărății sunt în interiorul persoanelor, nimeni altcineva nu le poate vedea nici nu poate ști care este cel pe care îl poartă, doar propriile persoane pot ști. De aceea, nimeni în afară de ei, pot ști ceea ce îi așteaptă în eternitate.

Asta înseamnă că ceea ce este în interiorul dvs este o mică mostră de ceea ce veți trăi pentru totdeauna, chiar după ce veți pleca de pe această lume. Așa cum Împărăția lui Dumnezeu este mostra Împărăției Cerurilor, împărăția diavolului este mostra împărăției infernului.

Atunci, dacă ceea ce este în interiorul dvs este justiție, pace și bucurie, conform este descris în Romani 14.17, viața dvs eternă de asemenea va fi de justiție, pace și bucurie. Dar, dacă interiorul dvs este plin de răutate, suferință,  și tristețe, viața dvs eternă de asemenea va fi de mari rele, suferințe și tristețe.

Dacă dvs aveți cerul în timpul vieții, veți avea cerul după moarte. Dar dacă aveți infernul în timpul vieții, veți avea infernul după moarte. Și acest lucru nu are nici o legătură cu ceea ce este împrejurul dvs, ci se referă exclusiv la interiorul dvs. Cine este născut din Dumnezeu poartă paradisul în inimă, chiar în mijlocul unui infern de probleme. Pe când, cel care nu este născut din Dumnezeu poartă infernul în pieptul lui, chiar în mijlocul paradisului unei vieți confortabile și fără mari preocupări.

De aceea, dacă doriți să știți unde veți petrece eternitatea, este suficient să vă uitați în interiorul dvs. Ceea ce trăiți astăzi în interiorul dvs, veți trăi pentru totdeauna în exterior, asta în caz că nu schimbați direcția înainte să plecați de pe această lume.

Nu vă lăsați înșelați de un titlu, de o religie, de reputație sau de situația bună pe care bunurile materiale vi-o oferă.

Aduceți-vă aminte: efectele mostrei pe care o purtați se vor înmulți de o formă extraordinară în viitor, și dvs nu știți dacă el va ajunge astăzi, mâine sau de aici în 10 ani. De aceea, este necesar să fiți pregătit, și să luptați pentru a avea în interiorul dvs Împărăția lui Dumnezeu, cu obiectivul, ca în aceea zi, să intrați în ea.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *