Neîmplinitorul

homem-706x432În prezent este ceva obișnuit să auzi că oamenii  au convingerile lor în care  sunt “angajați”, dar se declară “neîmplinitori”.

Neîmplinitorul este cel care NU practică cunoștințele pe care le are și nu are nici un angajament. În religii acesta este segmentul care a crescut cel mai mult în ultima vreme.

Din nefericire, în ziua de azi întâlnim:

-Soț NEÎMPLINITOR;

-Soție NEÎMPLINITOARE;

-Copii NEÎMPLINITORI;

-Părinți NEÎMPLINITORI ;

-Muncitori NEÎMPLINITOR ;

– Atleți NEÎMPLINITORI ;

– Utilizatorii ai sălilor de fitness NEÎMPLINITORI ;

-Persoane NEÎMPLINITOARE care urmează diete ;

-Politicieni NEÎMPLINITORI;

-Profesioniști NEÎMPLINITORI ;

-Preoți NEÎMPLINITORI;

Lista este lungă…

Totuși, ce-mi atrage atenția este că acest segment a existat mereu și a fost admonestat de multe ori de Iisus. El ne îndrumă să abandonăm acest fel de a trăi, pentru că, pe lângă faptul că nu ne duce nicăieri, ne face să aruncăm la gunoi ceea ce este mai important și anume mântuirea.

Numărul Creștinilor NEÎMPLINITORI a crescut considerabil și ceea ce poate explica acest lucru este lipsa Credinței Sacrificiale pe care o predicăm și o trăim la Centrul de Ajutor.

Fără această Credință, cum practicăm Cuvântul lui Dumnezeu? Cum iertăm de 490 de ori aceeași persoană care insistă să ne greșească? Cum iubim pe cel care ne persecută și ne rugăm (ca Dumnezeu să binecuvânteze și nu să omoare)  pentru dușmanii noștri? Cum ne punem viața ÎNTREAGĂ în Altarul lui Dumnezeu și avem încredere deplină că voința Lui este perfectă și va îmbunătăți viețile noastre?

De aceea Iisus a spus:

“Însă cel ce aude şi nu împlineşte, este asemenea unui om care a construit o casă direct pe pământ, fără temelie. Când torentul a izbit în ea, casa s-a prăbuşit imediat şi distrugerea acelei case a fost groaznică.” – Luca 6:49

“Cineva L-a întrebat: „Doamne, numai câţiva vor fi mântuiţi? “El le-a zis: „Străduiţi-vă să intraţi pe uşa cea îngustă, căci vă spun că mulţi vor încerca să intre, dar nu vor putea. Odată ce Stăpânul casei se va ridica şi va încuia uşa, voi, stând afară, veţi începe să bateţi la uşă şi să ziceţi: «Doamne, deschide-ne!», însă El vă va răspunde: «Nu ştiu de unde sunteţi!» Atunci veţi începe să ziceţi: «Noi am mâncat şi am băut înaintea Ta, şi pe străzile noastre ai dat Tu învăţătură!» Dar El va răspunde: «Vă spun că nu ştiu de unde sunteţi! Plecaţi de la Mine, voi, toţi lucrătorii nedreptăţii!» Va fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor când îi veţi vedea pe Avraam, pe Isaac, pe Iacov şi pe toţi profeţii în Împărăţia lui Dumnezeu, iar pe voi aruncaţi afară!”- Luca 13:23-28

Cine NU ÎMPLINEȘTE Cuvântul lui Dumnezeu ajunge să ÎMPLINEASCĂ nedreptatea. Gândește-te la  acest lucru!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *