Nimeni nu moare înainte de asta

Avraam nu a murit înainte să îl aibă pe Isaac, Iosif nu a murit înainte să fie guvernatorul Egiptului. Caleb nu a murit înainte să se bucure de Țara Promisă. Iov nu a murit înainte ca Dumnezeu să îi restituie tot ce a pierdut. Neemia nu a murit înainte de a vedea zidurile din Ierusalim reconstruite. Ester nu a murit înainte să contemple victoria poporului său peste inamici. Niciunul din eroii credinței nu a murit înainte să vadă, cu proprii ochi, rodul sacrificiului lor, și să se bucure de el.

Și de ce are să fie diferit cu noi, dacă vom manifesta aceeași credință de sacrificiu cum ei au manifestat?

Biblia afirmă că Dumnezeu va judeca pe cel drept și pe cel stricat, pentru că este un timp acolo pentru fiecare scop și pentru fiecare lucrare. Eclesiastul 3.17. Adică, indiferent de orice lucru, Dumnezeu va face diferența în viețile celor ce Îl slujesc, deoarece există timp pentru asta, chiar dacă ne rămâne puțin.

Dumnezeu este cel mai interesat ca tu să cucerești fericirea și viață de calitate prin intermediul binecuvântărilor pe care le-ai căutat. Deoarece, conform este scris: El știe că mormântul nu te poate lăuda, moartea nu te poate sărbătorii, cei care coboară în groapă nu pot spera în adevărul tău. Cel viu, cel viu te va lăuda, așa cum fac eu în această zi, tatăl va face cunoscut adevărul tău copiilor. Isaia 38.18-19

Cel Prea Înalt are conștiința că tu doar Îl poți glorifica fiind în viață, și El nu va pierde șansa de a câștiga suflete prin intermediul mărturiei tale.

Tu deja ai așteptat mult? Ai pierdut noțiunea de câte ori ai sacrificat? Ai luptat atât de mult ca după să lupți mai mult? Anii trec, și tu nu vezi nici măcar un semn că victoria ta este aproape? Nu te preocupa. Tu nu vei muri înainte ca să vezi și să te bucuri de rodul sacrificiului tău.

Și, chiar și după moarte, te vei bucura în continuare de el.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *