“ Nimic de pierdut” și nu drogurile

Episcop Macedo,

Participarea la lansarea cărţii dvs aici în oraşul meu a fost un moment special pentru mine.

Aşteptând două ore  la rând pentru a cumpăra exemplarele, mi-am amintit de unde  m-a scos Domnul Iisus. Ceva  a vorbit puternic cu mine.

De la 15 ani, m-am scufundat adânc în lumea îngrozitoare a drogurilor. Am început cu folosirea de marijuana şi la puţin timp după, am ajuns să trag pe nas cocaină.

Când am ajuns la o vârstă mai mare, la 18 ani, viciile m-au lansat în lumea crimei.

Ca orice viciat, eram capabil  de orice fel de atitudine pentru a avea droguri, chiar furând sau făcând trafic. Petreceam zorii zilei treaz, rătăcind  dintr-un loc în altul pe stradă, luptând pentru a-mi susţine viciul.

Ce vremuri îngrozitoare! Cheltuiam ce aveam cu toate tipurile de droguri.

Am luptat să ascund această viaţă ruinată, până când  mama mea a descoperit în şifonierul meu jumătate de kilogram de cocaină şi un kilogram de marijuana şi eu am încercat să mă sinucid.

Am fost internat în două clinici pentru tratament de reabilitare, dar nimic nu m-a făcut să mă opresc.

Toate acestea s-au sfârşit  când am avut o întâlnire cu Dumnezeu la Centrul de Ajutor Spiritual  după ce am dus o intensă luptă pentru eliberarea mea spiritual.

Azi sunt eliberat şi fericit cu adevărat. Am descoperit o pace pe care nici un drog nu a fost capabil să mi-o dea.

Episcop,  am fost la lansarea autobiografiei dvs decis să cumpăr  cartea de toţi banii pe care înainte îi cheltuiam cu droguri.

Am luat 25 de exemplare din  Nimic de pierdut”  pentru a le distribui rudelor şi prietenilor, mulţi dintre ei fiind încă prizonieri ai acestui viciu nenorocit.

Ştiu că mărturisirea de credinţă a dvs îi va ajuta pe ei toţi să găsească mântuirea pe care eu am obţinut-o prin  compasiunea Domnului Iisus.

Mulţumesc mult pentru această oportunitate! Cartea este foaaaaarte tare!

Marcos Vinicius de Oliviera, 23 ani- Parana, Brazilia

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *