Slujba Trecerii dintre Ani cu Focul Arzător

Din vânturi Tu Îţi faci îngeri şi din flăcări de foc – slujitori.” Psalmii 104.4

DOMNUL face din vânturi îngeri ai Lui, dar din slujitorii Lui (fii sau slujitori) UN FOC ARZĂTOR. A face din slujitori Un Foc Arzător se referă la Uniune. Uniunea Dumnezeului Cel PreaÎnalt cu fii/miniștrii/slujitorii. Acest lucru confirmă ceea ce este scris:

Dar cel ce se alipeşte de Domnul este un singur duh cu El.” 1 Corinteni 6.17

Dumnezeu Tatăl a creat omul perfect, dar, din cauza păcatului, el a devenit imperfect. Atunci, Dumnezeu-Tatăl a trimis pe Dumnezeu-Fiul, generat de Dumnezeu-Duhul Sfânt. Iisus este Întâiul născut al lui Dumnezeu-Tată (Primul fiul bărbat) aici pe Pământ. Începând cu El (Iisus Hristos) Dumnezeu-Tatăl a început generația adevăraților fii ai Lui, îndeplinindu-se așa Cuvântul:

Însă tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat DREPTUL SĂ DEVINĂ COPII AI LUI DUMNEZEU, născuţi nu din sânge (copii ai aventurilor amoroase), nici din voia firii (copii ai promiscuității), nici din voia vreunui om (copiii din căsnicie),ci (copii) din Dumnezeu.” Ioan 1.12-13

Din acest motiv, doar sunt copii ai lui Dumnezeu cei care s-au născut din Duhul Sfânt. Adică, cei care s-au născut din apă și din Duhul Sfânt. Ioan 3.5

Ce este născut din carne este carne (copii ai oamenilor), iar ce este născut din Duh este duh (copii ai lui Dumnezeu).” Ioan 3.6

CONVOCARE GENERALĂ

La sfârșitul acestui an, mi-ar place să invit pe cei ce au un compromis cu Dumnezeul Cel PreaÎnalt, inclusiv pe cei care încă nu au fost pecetluiți cu Duhul Sfânt, pentru ULTIMA CHEMARE DE LA MIEZUL NOPȚII DIN 2018.

Lucrători, preoți și episcopi ai Bisericii Universale vor suna Trompeta Sfintei Convocări ca începând, de la ora 22:00, a zilei 31/12/2018, toți cei interesați în o reînnoire spirituală și în BOTEZUL CU DUHUL SFÂNT să vină să participe de la POGORÂREA FOCULUI ARZĂTOR.

Vom termina acest an cu Pâinea și Vinul Sfintei Împărtășanii în mâini, mulțumind Domnului Nostru Iisus Hristos pentru anul pe care el ni l-a dat și, imediat, deja în anul nou, să participăm de la Trupul și Sângele Său.

De această formă, vom face un pact pentru a rămâne cu El, fie ce o fi, toate zilele Noului An.

Dvs credeți că El va corespunde cu prezența Duhului Său Dogoritor, Duhul Sfânt?

Eu cred! Cred că va fi o pogorâre a Duhului Sfânt cum nu s-a mai văzut până atunci.

În această credință, vor fi Un singur popor, Un singur Duh, O singură inimă, înaintea Unui Singur Dumnezeu și Unui Singur Domn: Și din flăcări de foc, slujitorii! (Psalmii 104.4)

Care dintre noi poate trăi lângă un foc mistuitor?
Care dintre noi poate trăi lângă nişte flăcări veşnice?” Isaia 33.14

Sunt deplin convins că voi locui cu Focul Mistuitor, cu Flăcările Veșnice. Și dvs?

Atunci, pregătiți-vă pentru a fi în acest Pact de Foc la Noaptea dintre Ani, la Biserica Universală.

DOMNUL DUMNEZEUL CEL PREAÎNALT SĂ FIE GLORIFICAT ÎN ACEASTĂ CHEMARE SFÂNTĂ!

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Eugenia Răspunde 19 decembrie 2018 la 16:51

Doamne ajuta părinte drag