Noroc sau ghinion?

De fiecare dată când mă bazam pe noroc, pierdeam. Asta până când Duhul lui Dumnezeu mi-a revelat faptul că atât norocul cât şi ghinionul, vin din acelaşi izvor.

Dumnezeu nu a promis niciodată că va da noroc creaţiei Sale. El a făcut omul după chipul şi asemănarea Lui. I-a dat raţiunea pentru a se descurca în viaţă şi pentru a şti „să planteze cele mai bune seminţe.”

Duhul care dirijează norocul, este acelaşi care comandă şi ghinionul. Scopul lui este să menţină persoanele, ca victime ale lui. Câteodată le lasă să câştige puţin de aici, încă puţun de acolo, şi după, vine ca să ea el totul.

Aşa îi menţine pe oameni captivi în acest viciu.

Sărmanii oameni care dispreţuiesc înţelepciunea şi se lasă dirijaţi de noroc în toată viaţa lor!

Nu vă înşelaţi: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce seamănă omul, aceea va şi secera.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

Visan Titiana Răspunde 19 februarie 2011 la 7:07

Ma numesc Visan Titiana,de 2 ani sunt bolnava si eu cred ca am argintul viu in corp,am niste simtome ciudate:ameteli,dureri in piept la inima,nu mai vad prea bine,am o presiune a creierului.Analizele sunt bune si eunu mai pot sta pe picioare.Va rog sa ma invatati ce sa fac sunt disperata

Visan Titiana Răspunde 19 februarie 2011 la 7:10

Ma numesc Visan Titiana,de 2 ani sunt bolnava si eu cred ca am argintul viu in corp,am niste simtome ciudate:ameteli,dureri in piept la inima,nu mai vad prea bine,am o presiune a creierului.Analizele sunt bune si eunu mai pot sta pe picioare.Va rog sa ma invatati ce sa fac sunt disperata de o luna stau in fiecare dimineata si si ascult rugaciunea cu paharul cu apa sunt din Corabia cartierul celei si nu pot sa ajung acolo.MULTUMESC