Nu vreau să mai impun gândurile mele altora

Buna ziua Dna Cristiane!

Am participat la Godllywood Autoajutor în această sâmbătă, și aș dori să împărtășesc cu dvs o experiență prin care am trecut, deoarece să povestesc această experiență deja reflectă schimbarea pe care Dumnezeu a făcut-o în interiorul meu.

Sincer, nu știu de unde să încep, dar ceva mi-a atras atenția într-un mod formă diferită în această slujbă. Dvs ați spus că diavolul investește puternic în femei, pentru a le conduce la singurătate, în această eră a ”abilitării feminine”, deoarece diavolul știe despre forța noastră, știe că noi avem autoritate dată de Dumnezeu pentru a edifica familia și casa noastră.

Foarte bine, eu am 25 de ani, sunt de 6 ani la Locașul Duhului Sfânt și sunt politizată. Îmi place politica, îmi place să fiu inclusă în mijlocul ei, îmi plac dezbaterile, în mijlocul proiectelor sociale și tot ceea ce învăluie asta. Nu știu când a început, dar, pentru că am avut diverse informații, studii despre asta, am devenit o feministă.

Am Duhul Sfânt, responsabilitate la Biserică și fac totul cu iubire. Mereu când pot să ajut, sunt dispusă. Dar, fără să îmi dau seama, am devenit autosuficientă. Independentă. Să depind de cineva, în special de bărbați, rănea eu-ul meu.

Credeam că nu trebuia să am, sub nicio formă, o formă ”fragilă” și nu eram de acord deloc cu Godllywood. Și mă rugam la Dumnezeu: ”Doamne, acest proiect este al Tău. Ai fost Tu Cel care l-a creat. Ajută alte femei, și nu pot să nu fiu de acord cu ceva ce vine de la Tine”. Inima mea mereu a fost foarte sensibilă la Vocea lui Dumnezeu, mereu am avut teamă, și am fost sinceră în rugăciunile mele în legătură cu ceea ce nu eram de acord.

Am început să fac provocările Godllywood și să mă rog cerându-i lui Dumnezeu să mă schimbe. Până ce am fost la ultima întâlnire, în această sâmbătă, și când dvs ați spus despre marea capcană a diavolului pentru noi femeile, a fost ca și cum ați scos un fular de pe ochii mei.

Eu eram o feministă, nu din cele care face inferiori pe bărbați, sau din cele ce ies și își arată sânii pe stradă, dar din felul ce luptă pentru dreptul său de egalitate, de a avea același salariu, același drept la vorbă, cu toate acestea, luptând într-un mod greșit și de partea greșită. Exact pentru că nu aveam această discreție, eram interpretată de multe ori ca o rebelă, ceea ce eu niciodată nu am fost în interiorul meu. Dar nu exista nimeni ce să mă convingă că acest lucru era greșit, că nu trebuia să lupt așa. Și cine încerca, eu băteam din picioare, spunând că aceea persoană voia să mă facă să mă simt inferioară.

Nu vă suportam, pentru că eu credeam că dvs voiați să faceți un ”club” unde toate să fie la fel ca dvs: cu o voce dulce, mega și de aparență fragilă. Niciodată nu m-am văzut de această formă. Eu eram ”mândră de mine”, voiam să impun gândurile altora. Voiam să fiu cineva, voiam drepturile mele și, astăzi, vă cer iertare, pentru că nu am înțeles ceea ce Duhul Sfânt face prin intermediul dvs.

Acum câteva minute, făceam o rugăciune ca Domnul să mă schimbe și să îmi dea aceste caracteristici , să fiu mai blândă, mai dulce și chiar și mai fragilă pentru a fi îngrijită.

Niciodată nu mai vreau să pierd o întâlnire Godllywood Autoajutor. Vreau să fac toate provocările și vreau ca persoanele să vadă că sunt o persoană mai bună, dar înainte, vreau să cresc precum acel pom din descriere. Nu vreau să mai impun gândurile mele altora. Vreau să am și mai mult manifestările rodului Duhului Sfânt. Vreau să las ideologiile mele, independența mea, autosuficiența mea la o parte, abilitarea feminină, totul.

Vreau să fiu diferită. Deoarece, am învățat că pentru a fi puternică, nu trebuie să discut și să fac persoanele să înțeleagă forța noastră. Forța trebuie să fie mereu în interiorul meu.

Mulțumesc, Dna Cristiane, vă mulțumesc…

JH

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *