Nu te lăsa păcălit…

engano-706x432Nu este nimic mai devastator în biserici ca ignorarea profețiilor. La fel cum Satana folosește falsitatea limbilor necunoscute, profită de asemenea de lipsa discernământului spiritual cu privire la profeții.

Și mai rău este că multă lume cultă se încrede în farsele “profeților” care, fie spus în treacăt, sunt femei cu probleme în căsnicie și frustrate sentimental.

Situația este atât de critică că se ajunge să se amestece profețiile cu prezicerile, cu predicțiile viitorului și chiar cu impuneri de nunți, afaceri și călătorii, totul în același pachet al iluziei ca să-i păcălească pe naivii sinceri.

Biblia nu lasă nici o îndoială cu privire la folosirea profețiilor și învață care este scopul ei:

Primul

“Dar cel ce profeţeşte le vorbeşte oamenilor, pentru zidire, încurajare şi mângâiere.”

1 Corinteni 14:3

Al Doilea

Profetul vorbește oamenilor(Biserica). Adică, profetul nu vorbește cuiva în particular, din contră, dacă cuvântul este profetic, el vine de la Dumnezeu și dacă vine de la El, orientarea Lui este pentru a-i binecuvânta pe toți cei din Biserică, niciodată pe cineva în particular. La urma urmelor, Dumnezeu nu face excepție cu nimeni. De ce ar vorbi El cu unul sau cu altul în particular?

Al Treilea

Scopul profeției este SĂ ZIDEASCĂ, SĂ ÎNCURAJEZE ȘI SĂ MÂNGÂIE BISERICA conform textelor biblice de mai jos. Dar te rog, citește cu atenție și meditează:

“Dar cel ce profeţeşte le vorbeşte oamenilor, pentru zidire, încurajare şi mângâiere. Cel ce vorbeşte într-o limbă se zideşte pe sine, dar cel ce profeţeşte zideşte biserica…

Astfel, limbile sunt un semn nu pentru credincioşi, ci pentru necredincioşi, în timp ce profeţia nu este un semn pentru necredincioşi, ci pentru credincioşi.”-

1 Corinteni 14:3-4 și 22

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *