O Femeie de Credință

Bună ziua, domnule episcop!

feRecent, la una dintre slujbe, ați vorbit despre hotărâre și credință, ceea ce m-a făcut să-mi amintesc ce mi s-a întâmplat, atunci când mi-am cumpărat apartamentul, folosind numai credința în Cuvântul Lui Dumnezeu.

Soțul meu și cu mine n-am avut cum să cumpărăm o proprietate, dar n-am acceptat nici să locuim cu chirie. Așa că, am cerut călăuzire Duhului Sfânt și El m-a călăuzit în toate lucrurile, prin credință. Am hotărât că vreau să locuiesc relativ aproape de Templu (care era, încă, în construcție) și am căutat un apartament care să mă mulțumească. Am plecat în căutarea lui, ca și cum aș fi avut bani pe mână, dar n-am avut nici un ban. Totul a fost, cu adevărat, prin credința în Cuvânt și prin certitudinea că Dumnezeu va acționa, dacă vom face primul pas, doar Îi eram și Îi suntem credincioși, prin urmare și El va fi credincios față de noi.

Ei bine, am găsit un apartament așa cum ne doream, dar se punea problema: cum să-l cumpărăm, fără bani? Cu credință. Nu spune Biblia „mergi și cumpără fără bani?” Asta am și făcut.

În momentul negocierii, a trebuit să dăm 10% din valoarea proprietății și am spus că n-avem banii. Sunt sigură că proprietarul a vrut să ne întrebe cum vrem să cumpărăm ceva fără bani, dar s-a uitat la noi încruntându-se, fără să înțeleagă absolut nimic. Atunci, ne-a cerut o valoare de 1.500 de Euro, care trebuia să fie depusă în maxim două zile. I-am dat un cec prin credință, iar soțul meu m-a întrebat cum voi acoperi această sumă. I-am spus: „Dumnezeu va furniza banii, dragă”.

În acest moment, soacra mea, care nu este credincioasă, cunoscând situația, ne-a împrumutat această sumă, dar m-a deranjat faptul că nu aceasta era furnizarea pe care o așteptam de la Dumnezeu. Asta, pentru că El Însuși ne-a spus să nu luăm cu împrumut, ci să dăm cu împrumut, și nu vedeam asta, în acel moment. Dar, în același timp, nu știam ce va face Dumnezeu, de aceea am decis să am încredere și gata. Am plasat valoarea în contul proprietarului, iar negocierea a ajuns să fie făcută de bancă.

Câteva zile mai târziu, banca m-a sunat, spunând că personalul financiar a greșit valoarea proprietății, tastând cu 1.500 de Euro mai mult și că, din acest motiv, proprietarul trebuia să-mi RETURNEZE banii. Concluzie: AM CUMPĂRAT apartamentul pe care l-am vrut fără NICIUN BAN și am plecat și cu 1.500 de Euro în buzunar, căci soacra mea, în cele din urmă, ne-a făcut banii CADOU.

Așadar, domnule episcop, ce ați vorbit ieri este corect. Atunci când hotărâm ceva, nimic nu poate să meargă prost, pentru că hotărârea are la bază un Cuvânt care este garantat. Mai precis, tot ce vrem și avem nevoie este în Cuvântul Lui Dumnezeu. Trebuie doar să-L folosim, ca realizările să iasă dn El și să vină în mâinile noastre.

Mulțumesc, domnule episcop.

Dumnezeu să vă binecuvânteze.

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *