O înțeleaptă a acestei lumi

mulher-706x432“Urmărind atât de mult emisiunile, ieri am hotărât să-mi “omor” curiozitatea. Am stat la slujbă și am descoperit că sunt o înțeleaptă a acestei lumi.

Sunt administratoare și am condus o firmă în Elveția, dar din cauza mai multor probleme, m-am întors în Brazilia despărțită de soț, șomeră și locuiesc din nou cu părinții mei. O umilință fără margini și un regres mare în viața mea.

Fiecare cuvânt pe care dumneavoastră, domnule episcop, îl spuneați la slujbă era ca o “palmă” de  adevăruri. În timp ce o fată mărturisea cum s-a schimbat viața ei, înăuntrul meu era un zbucium, pentru că ea nu are pregătirea pe care o am eu, și totuși are tot ce eu am avut și am pierdut.

Ce mi-a atras cel mai mult atenția a fost chipul ei, pentru că, chiar și atunci când trăiam bine în Elveția, nu am avut o bucurie adevărată. Eu sunt în campania Focul Sfânt. Am plecat de la slujbă cu o pace pe care nu o mai simțeam de ani de zile. Credeam că îmi veți fura banii, dar mi-ați furat disperarea. De aceea vă mulțumesc.”

 “Căci nebunia lui Dumnezeu este mai înţeleaptă decât oamenii şi slăbiciunea lui Dumnezeu este mai puternică decât oamenii… Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca să le facă de ruşine pe cele înţelepte; şi Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să le facă de ruşine pe cele tari.”

– 1 Corinteni 1.25-27

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *