Ofranda Tatălui

luz-706x432A da ofrandă este un act spontan și liber. Nimeni nu-și propune să dea ofrandă prin impunere sau obligație.

De aceea, ofranda este mărturia împotriva sau în favoarea celui care oferă. Oferta poartă cu ea  profunzimile sufletului celui care oferă. Ofranda nu este prefăcută și nici nu minte. Tot ce este înăuntrul celui care oferă este expus prin ofranda înaintea lui Dumnezeu.

Dumnezeu a respins ofranda lui Cain pentru că ea (ofranda) a mărturisit împotriva lui (Cain) spunând: faptele lui erau rele… Dar a acceptat ofranda lui lui Abel pentru că faptele lui erau drepte. (1 Ioan 3:12)

Domnul Iius este Cel mai Mare Exemplu de Ofrandă. Dumnezeu-Tatăl L-a dat ca să salveze omenirea. El este expresia exactă a Dreptății, Milei și Credinței. Când cineva Îl respinge sau Îl disprețuiește, pierde șansa ca El să-l apere, să-l îndreptățească și să-l salveze din Iazul de Foc și Pucioasă, așa cum El Însuși a spus:

“Aşadar, pe oricine Mă va mărturisi în faţa oamenilor, îl voi mărturisi şi Eu înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.”

-Matei 10:32

“Cel ce învinge va fi îmbrăcat în haine albe şi nu-i voi şterge nicidecum numele din Cartea Vieţii, ci îi voi mărturisi numele înaintea Tatălui Meu şi înaintea îngerilor Lui.”

– Apocalipsa 3:5

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *