Pacea Tatălui prin credința în Fiul

Este imposibil să se aibă pacea Dumnezeului-Tată fără practicarea credinței raționale în Dumnezeul-Fiul.

Când persoana spune că crede în Domnul Iisus Hristos și, chiar așa, trăiește cu conflicte interne, este depresivă, are gânduri de sinucidere, o viață legată, este nemulțumită de viață etc., fie că ea crede sau nu,  credința ei este doar un simplu bibelou și niciodată nu L-a cunoscut pe Cel în care spune că crede…

Din nefericire, majoritatea din biserici au profesat această falsă credință. Eu aș spune fără frică să greșesc, este creștin pirat sau credincios fake (fals). De ce?

Pentru că este scris și determinat că credința care justifică (credința care anulează păcatele) este inteligentă, pentru că ascultă de Cuvântul lui Dumnezeu și nu de sentimentele inimii.

Când există acest tip de credință-ascultătoare credința este inteligentă. Această credință face păcătosul să fie curățat în Sângele Mielului oferit de Dumnezeu-Tatăl, și Propriul Dumnezeu-Tată dă pacea perfectă pe care nici lumea, nici o căsnicie rea, nici rude, nici viața, nici moartea, nici infernul, nici invidia, nici bolile, nici durerile sau farmecele nu sunt capabile să o atingă.

“De aceea, fiindcă am fost îndreptăţiţi prin credinţă, avem pace cu Dumnezeu prin Domnul nostru Isus Cristos…” Romani 5.1

Este clar, lipsa păcii Duhului Sfânt arată lipsa credinței raționale, inteligente și ascultătoare. Înaintea acestor lucruri, singura explicație este că păcatul stăpânește aceea persoană.

Dacă dvs trăiți în păcat și vă încadrați în acest text, experimentați și faci un post de păcate timp de o săptămână.

Abandonați toate atitudinile dvs greșite, minciunile, înșelătoriile, prostituția, adulterele, furturile, viciile, anturajul, ambientele contrare credinței creștine, în fine, de la tot ceea ce are orice aparență a răului, abțineți-vă timp de o șapte zile.

Dvs înșivă veți vedea pacea care vine direct de la Izvor pentru viața dvs!

Dumnezeu să vă binecuvânteze din belșug!

Episcopul Edir Macedo

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *