Pact cu Dumnezeu

Viața, în toată plenitudinea ei, doar depinde de un parteneriat cu Dumnezeu. Așa a fost cu Avraam, Domnul l-a chemat și i-a dat o poruncă împreună cu șapte promisiuni. Clar, el nu a avut viziunea proiectului Divin pentru viața lui în viitor.

Dar a crezut și s-a încrezut în Cuvânt. Ascultarea sa a dovedit acest lucru. Din acel moment, a rămas stabilit parteneriatul cu Dumnezeu.

Această chimică a credinței în relația cu Creatorul este modelul pentru a fi urmat de cine dorește să aibă o viață de calitate.

Mulți creștini sunt apți pentru a cere îndeplinirea promisiunilor fără, totuși, să corespundă cu partea lor. Ce societate supraviețuiește fără participarea efectivă a asociaților? Ce căsnicie durează fără sacrificiul ambilor?

Dumnezeu a trimis Cuvântul Său, Cuvântul Său este Duhul Său și portretizează onoarea Sa și, mai presus de tot, Divinitatea Sa. Cine crede în el, adică, sacrifică în a asculta, va îndeplini partea sa din acord. Ca rezultat trebuie să existe returul din partea lui Dumnezeu.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *