Părea imposibilă schimbarea

lorena-706x432-1Totul a început când aveam 6 ani și am fost abuzată sexual de un prieten de familie, care avea vreo 30 de ani. Familia mea credea că el era bun, totuși, mă amenința și-mi zicea să nu povestesc nimic, că  el era prietenul meu și va avea grijă de mine. La vârsta de 7 și 12 ani am fost abuzată din nou. Credeam că era normal. El abuza de mine și de prietenele mele și ne dădea bani ca să nu povestim nimănui. Când aveam 13 ani credeam că viața mea se va schimba, dar s-a înrăutățit. Am cunoscut un băiat care a fost primul meu iubit și am avut prima relație de iubire. Părinții mei nu-l acceptau pentru că era mai în vârstă. Pe lângă faptul că ne certam mult, el mă și înșela. Am fost 5 ani împreună.  Revoltată pe situația în care eram, am devenit o femeie rea.

La o petrecere l-am cunoscut pe soțul meu actual. El folosea droguri și trăia  la colț de stradă. Atunci am început să folosesc droguri împreună cu el, crezând că-i fac pe plac. Băutura m-a distrus. Nu voiam să mai știu de nimic, doar foloseam droguri. Timpul a trecut și ne-am căsătorit. Certurile erau constante, nu doar cele verbale, ci și fizice. Ajunsesem să ne certăm folosind cuțite și am încercat să-l omor. Am sfârșit despărțindu-ne.

Voiam să fiu model, îmi plăcea să fac poze senzuale și să le postez pe rețelele sociale. Am cunoscut niște prietene care mi-au prezentat lumea de lux și faima. Frecventam cluburile de noapte și foloseam mai multe droguri. Aceste fete erau modele, dansatoare și însoțitoare de lux. Am intrat în această lume. Eram fascinată la vederea mașinilor lor, obiectelor persoanele și îmi doream toate acelea. Dar în străfundul meu eram tristă, depresivă, mă certam cu toată lumea, cu părinții, cu fratele, cu prieteni, chiar și cu vântul dacă mă lăsa. Făceam poze și clipuri, orice lucru ca să apar în ziare. Îmi doream mult să fiu faimoasă cu orice preț. Am hotărât să fiu dansatoare într-un grup funk, foloseam haine scurte, arătând aproape tot. Voiam să fiu în centrul atenție. Îmi plăcea să provoc bărbații căsătoriți și să-i seduc. Îmi lăsam fiica și soțul în casă timp de câteva săptămâni.

Călătoream mult, era ceva extraordinar să merg cu avionul, să dorm în hoteluri și să mănânc de toate. Faima era visul meu. Voiam să fiu cea mai bună, cea mai atrăgătoare, fără să măsor consecințele. Bărbații și femeile credeau că eram o prostituată și voiau să negocieze prețul. Eu mă simțeam umilită, pentru că eram doar o dansatoare. Într-o zi am primit o propunere pentru un club de noapte de striptease, doar ca să dansez și m-am dus pentru că aveam nevoie de bani. După aceea mă simțeam murdară, umilită și la sfârșit a fost nevoie să beau cu clienții ca să câștig mai mult. A fost umilitor, m-am simțit cea mai rea femeie.

Am început să am legături cu femei, pentru că nu mai credeam în bărbați. M-am afundat în faimă, nu aveam nimic de pierdut. Voiam să fiu faimoasă și mă înscriam la toate concursurile. Îmi făceam poze pe jumătate dezbrăcată și le postam pe rețelele sociale, voiam să câștig multe like-uri și comentarii. Eram viciată în internet și rețele sociale. Mi-am pierdut demnitate și respectul, nimeni nu mai credea în mine.

Anii au trecut și m-am descurajat, nu mai găseam plăcere în nimic. Am făcut depresie, nu mai voiam să mă ridic din pat, îmi lăsam fiica nemâncată. O maltratam mult și voiam s-o omor. Fostul meu soț atunci nu mă ajuta mult, pentru că el folosea droguri și nu-i rămâneau bani. Era nevoi ca o prietenă să-mi aducă mâncare. Mi-am planificat moartea de multe ori, visam zi și noapte cum să mă omor. Aveam vedenii, simțeam prezența unor persoane care muriseră. Vorbeam cu ele și simțeam o durere foarte puternică de cap în fiecare zi. Medicii îmi spuneau că eram depresivă.

Într-una din zilele în care mi-am planificat moartea, mama mea a venit acasă la mine și a văzut că nu eram bine și m-a făcut să-i promit că nu voi face nimic. M-am dus cu ea să fac manichiură. Acolo am căutat pe internet cum să mă omor mai repede. Totul era programat pentru seara. A venit o clientă și s-a așezat, i-am făcut unghiile și în minte îmi venea o voce care-mi spunea s-o zgârii. Dar acea doamnă a început să povestească mărturia vieții ei, că a luptat mult ca să trăiască  și că Dumnezeu a salvat-o. În acel moment toate gândurile au plecat. Am ajuns acasă și am plâns mult. Am deschis televizorul, am schimbat canalul și  era o emisiune Punctul de Credință, de la Centrul de Ajutor. La sfârșitul emisiunii, am băut acea apă de la rugăciune și m-am ușurat. Nu știam motivul pentru care plângeam.

Am fost la Centrul de Ajutor, am luptat timp de 3 luni și m-am eliberat. Am cunoscut Puterea Tinerilor Universală, care m-a ajutat să-mi înving temerile și complexele. PTU a crezut în mine și m-a învățat ce înseamnă să fi un tânăr cu viziune. Nu mai am depresie, nici dureri de cap și sunt foarte fericită. Mi-am recuperat respectul și demnitatea. Am fost botezată în apă, m-am născut din nou. Am avut o întâlnire cu Dumnezeu și am primit Duhul Sfânt. Azi trăiesc bine cu soțul și familia mea. Soțul meu nu mai folosește droguri și este în aceeași credință.

Lorena

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *