Pecetea Garanției

Nimic în această lume nu este mai important decât garanția Mântuirii eterne a sufletului.
Iisus a spus: La ce îi este de folos unui om să cucerească toată lumea și să își piardă sufletul? Este imposibilă cucerirea și menținerea ei fără participarea efectivă a Duhului Sfânt. Doar El este capabil să ne învețe, ghideze, întărească, să ne susțină și să mențină urmăritorii Fiului Său pe Drum.

Orice ramură ce nu dă roade este tăiată. Rămâne în pom doar ramura ce dă roade. Duhul Sfânt este Seva ce dă viață ramurii. Fără asta, ea se usucă.

Deja am văzut multe persoane vindecate de probleme de sănătate și de boli, dezlegate de tot felul de duhuri necurate, ce au cucerit o viață economică stabilă, în fine, ce au obținut miracole prin credință, și imediat după, au abandonat-o. Din nefericire, majoritatea uita că, dacă prin credință se cucerește, din cauza îndoielii se pierde. Credința necesită îngrijire, dacă nu, se evaporează.

Doar cei pecetluiți cu Duhul Sfânt au rămas fermi. Sunt adevărații ”chemați și aleși”.

Mulți au fost chemați de Dumnezeu, dar, puțin sunt aleși. Nedreptate Divină? Nu. Sub nicio formă. Așa cum Mântuirea sufletului este oferită tuturor, de asemenea pentru toți este oferit botezul cu Duhul Sfânt. Problema este că nu toți sunt dispuși să își sacrifice propria viață. Ce poți să faci…

Orice bun material are nevoie de îngrijiri. Același lucru este și în legătură cu cel mai mare bun spiritual: Mântuirea sufletului. Duhul Sfânt este Flacăra ce împiedică credința să se stingă. El este Pecetea garanției vieții veșnice.

”… veți primi putere după ce Duhul Sfânt va fi venit peste voi; și Îmi veți fi martori…” Faptele Apostolilor 1.8

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *