Pentru că nu-L vede…

”…Duhul adevărului, pecare lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede şi nu-L cunoaşte, dar voi Îl cunoaşteţi, căci rămâne cu voi şiva fi în voi.” Ioan 14.17

”… pentru că nu-L vede.”

Nimeni nu vede duhul. Dar lumea vrea să dețină ceea ce vede.

În lumea de înșelătorie și iluzie, de fiecare dată mai multe lucruri sunt gândite și produse pentru a seduce și pentru a încânta.

Persoanele investesc mulți bani în călătorii, crezând că vor ajunge în vreun loc magic, precum Disney, Dubai, Paris, printre altele… cu speranța că aceea călătorie va alina tristețea și durerea sufletului.

Echipamente noi înlocuiesc pe cele existente cu ”noutăți” ce spun pentru persoană: ”Acum a ajuns ceva nou ce te va face fericit!”.

Persoane ce ajung acasă pline de cumpărături și, când deschid cutiile, rămân cu senzația că toate acele lucruri erau mult mai interesante la magazin.

Se căsătoresc și, după un timp, aceea persoană ce era atât de atrăgătoare, atât de prințesă, atât de necesară, este schimbată cu alta.

Sunt egoiste când, având gol interior, aduc un suflet pe lume, crezând că un fiu va salva căsnicia sau va umple viața lor.

Duhul minciunii este un izvor ce țâșnește sugestii și fantazii înaintea ochilor, ținând sufletele sclave ale iluziilor.

Duhul adevărului este un izvor de Apă Vie, țâșnind din interiorul persoanei către viață, aici pe pământ și în eternitate!

Să fie Duhul Sfânt prioritatea dvs!

A colaborat: Episcopul Goncalves

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *