Picioarele erau aceleași

“Căci nu era nimeni printre ei în nevoie, pentru că toţi cei care aveau în proprietatea lor ogoare sau case le vindeau, iar banii obţinuţi pe lucrurile vândute îi aduceau  şi-i puneau la picioarele apostolilor; apoi erau împărţiţi fiecăruia după cum avea nevoie. Iosif, numit de apostoli şi Barnabas, care tradus înseamnă „Fiul încurajării“, un levit originar din Cipru, a vândut un ogor care-i aparţinea şi apoi a adus banii şi i-a pus la picioarele apostolilor.”

Faptele Apostolilor 4.34-37

“Dar un om pe nume Ananias, a vândut o proprietate împreună cu soţia lui, Safira, şi a păstrat pentru sine o parte din bani cu ştirea soţiei lui; apoi a adus cealaltă parte din bani şi a pus-o la picioarele apostolilor.”

Faptele Apostolilor 5.1-2

“La picioarele apostolilor”, toată biserica dovedea cine era persoana cea mai importantă din viață.

Pentru cei care făceau din Domnul Iisus numărul 1, nu exista nici o necesitate.

Pe când Barnabas a fost extrem de mult folosit de Duhul Sfânt pentru a duce Mântuirea, Ananias și Safira au murit fără ea.

Picioarele erau aceleași, dar prioritățile erau diferite.

Viața noastră este o consecință a priorității noastre. Și sunt mulți cei care chiar spun că Domnul Iisus este primul, dar la urmă dovedesc că acest lucru este minciună, prin viața care este prezentată pe Altar.

Dacă ceva a fost păstrat, conservat, neatins, atunci El nu este primul. Trebuie să fie totul nostru pentru Acel ce este totul pentru noi.

Precum “picioarele ucenicilor” erau disponibile pentru toți, Altarul de asemenea este disponibil.

ALTARUL mereu a fost și va fi același, dar prioritățile sunt diferite.

A colaborat Episcopul Djalma Bezerra

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *