Planta Tatălui

planta-706x432“… Orice plantă pe care nu a sădit-o Tatăl Meu ceresc va fi dezrădăcinată.”

– Matei 15:13

În fața acestei afirmații a Domnului Iisus, se pune întrebarea: cine este planta pe care Tatăl a plantat-o? Este cel ales, este…

“…o spiţă aleasă, o preoţie împărătească, un neam sfânt, un popor care este posesiunea lui Dumnezeu…”

1 Petru 2:9

Este cel care  dintr-o  mulțime de chemați,  s-a pus la dispoziția lui Dumnezeu pentru a-și sacrifica viața în Altar, renunțând la ceea ce este și vrea să fie, la ceea ce are și vrea să aibă, la gânduri, sentimente, atitudini și comportamente care nu sunt de acord cu Voința lui Dumnezeu. În fine, este cel care renunță la el însuși ca să-L satisfacă pe Acela care l-a chemat “din întuneric la lumina Sa minunată.” (1 Petru 2:9)

Dar cine sunt cei “plantați de Tatăl ceresc?” Cine sunt cei aleși? Sunt cei care sunt activi în Lucrarea lui Dumnezeu? Nu, acest lucru nu este suficient! Pentru că mulți erau așa, dar nu se preocupau cu viața lor spirituală, crezând că erau bine făcând doar lucrarea cu brațele, și au căzut.

Cei “plantați de Tatăl ceresc” sunt cei cărora nu le pasă ceea ce se spune sau se gândește despre ei. Ei merg împotriva diavolului, punându-și toată viața în Altar. Sunt cei care niciodată nu pierd șansa de a se lansa în Altar pentru purificarea aurului, așa cum a spus Iisus:

“Nesăbuiţilor şi orbilor! Ce este de mai mare importanţă: aurul sau Templul, care sfinţeşte aurul?”

–Matei 23:17

Dacă ești aur, vei dori să te sfințești în Altar prin sacrificiul tău, ca focul din Altar să ardă toate impuritățile, transformându-te într-o persoană cu o credință curată.

Ceea ce vrea diavolul este  să te scoată din Altar. El a făcut acest lucru cu mulți, pentru că știe ce înseamnă cineva cu viața sacrificată în Altar. La urma urmelor, el locuia ”pe muntele cel sfânt al lui Dumnezeu şi umbla prin mijlocul pietrelor scânteietoare.” (Ezechiel 28:14). Așa cum a căzut de acolo, el vrea ca tu să cazi din Altar. Nu permite așa ceva în viața ta!

De aceea, însuflețește-ți credința, mergi la Altar, pentru că acolo este viitorul vieții tale în această lume și în continuare. Cu viața în Altar, suntem mai puternici decât moartea care este:

“Ultimul vrăjmaş care va fi distrus…”

-1 Corinteni 15:26

Cel ales este cel care a fost plantat în Împărăția lui Dumnezeu. Dacă nu ai fost plantat de Tatăl ceresc, caută acest lucru mai mult decât tot ce-ți poți dori în viață.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *