Prima Reuniune la Templu

Sâmbătă, 30 august, am avut onoarea să particip la Prima Reuniune Națională a Slujitorilor Evangheliei, la Templul lui Solomon, în prezența distinsului episcop Edir Macedo.

ministros-Știu că mulți sunt curioși să vadă aspectul fizic și material al Templului. Știu și că mulți au, deja, o concepție preformată, demonstrând, în mod clar, că influența mass-mediei și a celor care n-au venit și simțit ca mine, când am intrat în acel loc, își face simțită prezența în mediul creștin.

Templul, în sine, e minunat. Cu siguranță, o lucrare spectaculoasă! Dar, în mod sigur, nu asta m-a lăsat amețitor de impresionată. Ce m-a minunat a fost atmosfera, respectul, organizarea, educația tuturor celor care lucrau în Templu, onoarea, Sfințenia față de Domnul… Toate s-au amestecat și au generat un rezultat minunat: prezența Lui Dumnezeu, în cea mai plăcută și minunată formă pe care am simțit-o vreodată.

Episcopul Macedo ne-a adus un cuvânt simplu, dar profund. I-a binecuvântat pe toți liderii evanghelici, ca să putem lucra împreună. Nu să creștem numărul de membri în denominațiuni, ci împreună, să adăugăm oameni la Împărăția Lui Dumnezeu, ducându-le Cuvântul Dumnezeului Celui Viu celor captivi și oprimați.

Am citit multe critici în ceea ce privește Templul lui Solomon, pe internet. Același discurs depășit, cum că „s-au cheltuit milioane, de ce nu s-au dat săracilor? Și bla bla bla”. Nu voi da nume, nici nu voi ataca instituțiile care cheltuiesc milioane, destinate înstrăinării umane. Fapt e, că Centrul de Ajutor Spiritual trebuie felicitat pentru munca realizată. Așa cum s-a spus chiar în Templu, locul e destinat adorării, e un loc al dedicării și sacrificiului pentru Domnul, al tuturor popoarelor, religiilor și națiunilor.

Îi invit pe toți prietenii mei, indiferent de religia lor, să viziteze Templul, pentru că nu vor regreta. Și, să-și expună criticile, numai după ce-au vizitat locul.

Kelly Gusmao – Biserica ”Adunările Lui Dumnezeu”

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *