Printr-o persoană

Printr-o persoană, Adolf Hitler, aproximativ 70 de milioane de oameni au fost decimați în al 2-lea Război Mondial.

Dacă puterea și autoritatea unei persoane care a avut o alianță cu cel rău au adus consecințe extrem de tragice, atunci puterea și autoritatea unei persoane care are o alianță cu Dumnezeu poate aduce consecințe extrem de binecuvântate.

Printr-o persoană, Noe, Dumnezeu a reînceput popularea planetei.

Printr-o persoană, Avraam, Dumnezeu a pus de-o parte un popor pe Pământ, ca din el să se nască Mesia.

Printr-o persoană, Moise, Dumnezeu a scos milioane de oameni din sclavie.

Printr-o persoană, Iosif, toate națiunile au fost hrănite în perioada unei mari secete.

Și exemplele continuă – atât în bine, cât și în rău.

Ca să se întâmple lucruri mari, ca să se concretizeze fapte istorice, ca să fie marcate momente și să devină un adevărat punct de cotitură, schimbând viitorul a mii, milioane și miliarde de oameni, atitudinea UNUI SINGUR om a fost suficientă. Putem să ne dăm seama, în mod clar, de puterea pe care fiecare ființă umană o are înăuntrul ei de a transforma situațiile și lumea din jurul ei. Această putere nu depinde de condiții favorabile, vârstă, religie, un anumit loc sau moment. Această putere depinde exclusiv de credința pe care o are înăuntrul ei.

Dacă am văzut, în mod clar, cât de mari sunt consecințele pe care această putere le aduce, atunci când se face o alianță cu cel rău, imaginați-vă cât de mari sunt consecințele pe care le aduce, atunci când se face o alianță cu binele, care este Dumnezeu! Ce vrea Dumnezeu să facă prin dumneavoastră este mai mare – în bine – decât ce a făcut diavolul prin Hitler – în rău. Dacă Hitler a putut să decimeze 70 de milioane de oameni, imaginați-vă câți oameni vrea Dumnezeu să salvați! Dacă Hitler a putut să distrugă milioane de familii, imaginați-vă pe câte familii vrea Dumnezeu să le ajutați, ca să fie consolidate? Dacă Hitler a putut lăsa o lume întreagă în doliu, imaginați-vă cât de mult vrea Dumnezeu să fiți responsabil cu o petrecere în Ceruri?

Printr-o persoană. Și această persoană puteți fi dumneavoastră. Depinde numai de credința pe care o aveți.

Nu putem accepta să fim folosiți de Dumnezeu ca să facem lucruri mici, în timp ce diavolul îi folosește pe oameni să facă lucruri mari!

bispomacedo.pt

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *