Aleluia

Nimeni, în realizarea unui vis mare sau în cãutarea unei cuceriri materiale, oricare ar fi aceasta, nu poate spune (între ghilimele): Aleluia! Dar, în ziua în care aceastã persoanã primeşte Duhul Sfânt, atunci ea poate spune: ”Aleluia!” 

Pentru cã Duhul Sfânt este mai presus decât orice vis realizat, mai presus decât orice binecuvântare materialã, oricare ar fi ea.

Pentru cã acest moment este atât de special, glorios şi minunat, încât nimic nu se comparã cu ceea ce fiinţa umană primeşte în aceastã zi.

Este clar cã, pentru a se întâmpla asta, trebuie sã existe o dãruire şi asta necesitã un sacrificiu.

Ce este mai uşor: cucerirea materialã, realizarea unui vis personal sau cucerirea spiritualã? Clar cã mai uşoarã este cucerirea materialã.

Dacã pentru cucerirea materialã, care este mai uşoarã, persoana face sacrificiul pe care-l face, imaginaţi-vã pentru cucerirea spiritualã, care este mai dificilã!

Dacã în cazul bunurilor materiale nu se sacrificã pentru schimbarea vieţii, imaginaţi-vã sacrificiul care trebuie fãcut pentru o schimbare a vieţii. Cãci asta se întâmplã când persoana Îl are pe Duhul Sfânt.

Începând din acea zi, nimeni nu o va întreba: ”Unde este Dumnezeul tãu?” Pentru cã El va fi vãzut în tine!

Nu Îl arãtãm mereu pe Dumnezeu prin intermediul unei cuceriri sau a unei minuni, dar Dumnezeu este vãzut mereu în viaţa transformatã a celor care au Duhul Sfânt.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *