Rafale de probleme

Sfatul de astăzi este pentru cel ce se află în mijlocul rafalelor de probleme și nu știe ce să facă.

Dacă dvs încă nu ați avut o experiență personală cu Duhul lui Dumnezeu și sunteți în momentul de față mâhnit, sugestia mea este să faceți din această lămâie o bună limonadă. Să știți că nimeni nu reușește să aibă o experiență cu Cel Etern când totul este bine.

Până la urmă, Domnul Iisus doar este MÂNTUITOR a celor ce sunt pierduți în furtunile vieții. Este în deșert că noi de întâlnim cu El. Profitați să Îl căutați indiferent unde sunteți.

Dar, dacă dvs deja ați murit pentru această lume și aveți în dvs natura Divină, imaginea cerească a Domnului Iisus, atunci să știți că necazul nostru ușor de purtat și temporar lucrează în noi o greutate veșnică de slavă (BINECUVÂNTĂRI), mai presus de orice comparație.

”Căci necazul nostru uşor de purtat şi temporar, lucrează în noi o greutate veşnică de slavă, dincolo de orice imaginaţie.  Noi nu ne uităm la lucrurile care se văd, ci la cele care nu se văd, deoarece cele care se văd sunt trecătoare, dar cele care nu se văd sunt veşnice.” 2 Corinteni 4.17-18

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *