Răsplata mea de zi cu zi

Domnule episcop, astăzi, mama mea nu mai este printre noi, dar am o pace în suflet, pentru că știu unde este.

templo3-465x210Pe 17 august, ea a intrat în Templul lui Solomon. Era foarte fericită, a cumpărat un material și și-a făcut o rochie. Radia, era emoționată și foarte fericită, dar eu știu că acum, este în sânul lui Avraam, contemplând Templul templelor, Împărăția Lui Dumnezeu.

Trebuie să mulțumesc pentru tot, numai Domnului Iisus și dumneavoastră, domnule episcop Macedo, pentru că ați rezistat persecuțiilor și calomniilor, căci mama mea este în ceruri, numai datorită perseverenței, dedicării și iubirii dumneavoastră, care ați lăsat-o pe fiica dumneavoastră acasă, bolnavă, ca să predicați Evanghelia, așa cum este descris în cartea dumneavoastră, ”Nimic de Pierdut 2″.

Uitați-vă la roadele acestei iubiri imense!

Vă mulțumesc, domnule episcop, pentru tot!

Sunt foarte recunoscătoare pentru dumneavoastră, pentru echipa de preoți, pentru colaboratori și membrii Centrului de Ajutor din Itaquera.

Mama mea, când a murit, a ținut o bucată dintr-o piatră de la Templul lui Solomon, pe care a primit-o la campania Focul Sfânt din Israel, dar acum este cu Domnul Iisus Hristos, căci ultimele ei cuvinte au fost: „Fiică, IISUS ESTE AICI, IISUS ESTE AICI, IISUS ESTE AICI!”

Edna da Costa

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *