Răutatea, viermele spiritual

Dvs deja ați văzut o persoană cu viermișori? Ea chiar poate mânca alimente esențiale și sănătoase, dar chiar așa rămâne slabă. Asta se întâmplă pentru că viermișorii mănâncă vitaminele și scot tot ceea ce este bun din aliment. Din punct de vedere spiritual este același lucru.

De ce există persoane care aud cuvinte puternice, mărturisiri glorioase, dar în fiecare zi sunt tot mai slabe? Pentru că lasă răutatea să intre.

Această răutate pedepsește! Deja ați fost pedepsit vreodată?
Când părinții lasă copilul pedepsit, el vede cum toate persoanele se distrează, se bucură, dar el nu poate, acest lucru lasă copilul trist. Așa se întâmplă cu persoanele răutăcioase din mijlocul nostru, precum este scris:

Răutatea ta te va pedepsi;răzvrătirea ta te va mustra. Vei şti şi vei vedea astfelcât de rău şi de amar este pentru tine să-L părăseşti pe Domnul, Dumnezeul tău,şi să nu ai nici o frică de Mine, zice Stăpânul, Domnul Oştirilor.” Ieremia 2.19

Dvs vedeți alte persoane învingând, înaintând în viață, de multe ori cu mai puțin timp de biserică decât dvs, totuși, răutatea vă împiedică… și mult!

Când o persoană este în adulter, fură etc… ea știe că este rău, știe că este în păcat. Dar răutatea este mai rea, pentru că răutăciosul se gândește că este bine, totuși, este mai rău decât persoana care este legată de alt păcat.

Adevărul este că răutatea vă fură tot ceea ce este mai bun din dvs.
Murdărește ochii dvs, murdărește gândurile dvs, inima dvs.
De aceea, trebuie să vă curățați de răutate!

Este mult mai ușor să se lucreze cu o persoană care ajunge pentru prima dată la biserică decât cu o persoană răutăcioasă.

Răutatea vine de la ceea ce dvs auziți de la persoanele răutăcioase, de la ceea ce dvs vedeți. Răutatea nu intră când vorbim despre Duhul Sfânt, intră când vorbim despre sacrificiu.

Dacă dvs mă întrebați ce este Focul Sfânt, vă voi răspunde că este ceva sfânt, pur, este o oportunitatea pe care eu o am pentru a-L onora pe Dumnezeu meu, și pentru Mântuirea mea.

Acum întrebați un necredincios ce este Focul Sfânt, ce este sacrificiul. El va spune că este absurd, va spune că nu acceptă, că părintele este hoț… Totuși, să auzim acest lucru de la cei necredincioși este normal, dar cel mai rău este că cei răutăcioși sunt în interiorul bisericilor având aceleași gânduri.

Curăţeşte-ţi inima de rău, Ierusalime, ca să fii izbăvit!Până când vei păstra gânduri nelegiuite în inima ta?” Ieremia 4.14

Dacă doriți să învingeți, faceți o rugăciune sinceră în acest moment! Cereți lui Dumnezeu să scoată răutatea din dvs, pentru că, dacă vă gândiți puțin, veți ajunge la concluzia că acest lucru vă întârzie viața de mult timp.

Curățați-vă de răutate și, imediat, vom auzi mărturisirea dvs.

În afara acestei rugăciuni pentru a cere lui Dumnezeu să vă curețe de toată răutatea, cereți Lui Dumnezeu să vă spună ceea ce El vrea de la dvs! Fiți curajoși în a face această rugăciune și pentru a asculta de El și pentru a-I oferi ceea ce vă cere.

Credeți! Suntem pe ultima sută de metri a Focului Sfânt din Israel, și răutatea face ca persoana să piardă oportunitatea pe care Dumnezeu o oferă.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
El vă așteaptă pe Altar!

A colaborat: Episcopul Jadson Santos

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *