Răutăți

Izvor de viață sunt gândurile ce nu au răutate. Aceasta nu doar că a corupt puritatea credinței, ci este și principala responsabilă a căderii multor creștini.

Răcirea dragostei din ultimele zile nu se referă la relațiile între persoane, ci, în relație cu Dumnezeu. Acest tip de dragoste se referă la dragostea ce provine de la credință. Acest lucru este vizibil în zilele actuale.

Calitatea actuală a credinței creștine este aproape identică cu cea a poporului lui Israel din timpul lui Ieremia. Există o enormă apostazie a credinței în zilele de astăzi. Și toate aceste lucruri generate de răutate.

Sugerez meditarea, nu citirea, capitolului 9 din Ieremia. Subliniez următorul lucru:

”Și ei își încordează limbile, arcul lor de minciuni; dar nu sunt viteji pentru adevărul de pe pământ, pentru că merg din rău în rău și nu mă cunosc, spune DOMNUL.” Ieremia 9.3

Întărirea ”creștinului” răutăcios, adică, prosperitatea sa, nu este pentru cinstirea Domnului Iisus, ci pentru a lupta pentru interese personale. Din acest motiv generează răutate.

”Luați bine seama, fiecare la aproapele său, și să nu vă încredeți în niciun frate, pentru că fiecare frate va piedica mult și fiecare prieten va umbla cu defăimări. Și fiecare va înșela pe aproapele său și nu va vorbi adevărul; și-au învățat limba să vorbească minciuni și se obosesc ca să facă nelegiuire. Locuința ta este în mijlocul înșelăciunii; prin înșelăciune ei refuză să mă cunoască, spune DOMNUL.” Ieremia 9.4-6

Când Duhul avertizează despre conștiința rea, într-adevăr, se referă la duhul răutății. Foarte comun între cei convinși și neconvertiți. Este necesar să se vegheze tot timpul pentru a nu permite accesul răutății în inimă.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *