Recunoștința unui fiu

Bună ziua, domnule episcop!

bm_cdaMă numesc Felipe și am 21 de ani. Sunt fiul unui preot de aici, din Bahia, și sunt colaborator de 8 ani. Dar, asta nu m-a ajutat prea mult, atunci când am avut probleme.

În ultimele zile, a trebuit să pun capăt unei relații de 1 an. Știam că era decizia corectă, deoarece credința mea nu o aproba. Sinele meu era foarte puternic. Atunci, m-am simțit foarte rău și, fiindcă viața mea spirituală nu era în regulă, am ajuns să-mi fie mai rău ca niciodată.

Stăteam închis în cameră și nu vroiam să mai fac nimic. Mergeam la Centrul de Ajutor Spiritual, participam la slujbă, dar era ca și cum n-aș fi fost acolo. Numai eu știam ce se întâmpla cu mine.

Într-o zi, a venit la mine preotul responsabil cu copiii de preoți de aici și i-am spus că nu puteam să-i povestesc ce aveam, însă am fost forțat să iau o decizie și nu eram bine, fiindcă războiul a fost mare. Mi-a spus că, în ciuda faptului că acum nu știm care este motivul, Dumnezeu ni-l va arăta acolo, în fața Lui, și ne va arăta grija Lui față de noi.

Într-o joi, eram în camera mea și am luat tableta. Am tastat pe YouTube: „Episcopul Macedo”. Am găsit un mesaj de la Postul lui Daniel care trecuse. Și, după predică, ați spus să așezăm un scaun, reprezentând Tronul Lui Dumnezeu, și să ne punem pe genunchi înaintea lui. Ați mai spus că, dacă vom fi sinceri, El va coborî.

Domnule episcop, a fost ceva atât de magnific, de grandios, încât îmi amintesc și acum senzația! A fost ca și cum Însuși Dumnezeu ar fi coborât și Și-ar fi pus mâinile peste mine. Au trecut ani, de când nu m-am simțit atât de înnoit și de aproape de Dumnezeu. Și, nu m-am oprit aici. Am început să-mi pun uniforma, rugându-mă, postind și citind Biblia, cum n-am mai făcut-o niciodată.

Pe scurt: astăzi, în timp ce scriu acest mesaj, mă simt cel mai fericit om din această lume. Singurul meu regret e că n-am luat această atitudine înainte, însă acum mă arunc în Brațul Lui Dumnezeu. Și, în acest Post al lui Daniel, voi depune toate eforturile ca să fiu aproape de Dumnezeu, pentru că nu există nimic mai bun decât asta.

Domnule episcop, vă mulțumesc mult pentru că sunteți atât folosit de Dumnezeu, ca să ne binecuvânteze!

Sunt recunoscător pentru viața mea și că dumneavoastră faceți această lucrare.

Dumnezeu să vă binecuvânteze mult! Și, continui să fac tot ce pot, ca să contribui, rugându-mă în fiecare zi pentru dumneavoastră.

Toate cele bune pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră!

Felipe

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *