Regele regilor și Domnul domnilor!

ceu-706x432Există întotdeauna oameni care se roagă lui Dumnezeu ca să pretindă drepturile lor de slujitori. De exemplu: “Doamne, eu sunt slujitorul Tău și de aceea nu accept sărăcia, ca familia să-mi fie distrusă, fiul meu să fie viciat, să cheltui tot ce am pe medicamente, să lucrez ca un sclav și să nu-mi fie recunoscută munca, etc.”

Totuși, cea mai mare dovadă că nu sunt slujitori, este viața de sclavie pe care o duc, pentru că este imposibil ca cineva să-L slujească pe Dumnezeu în Biserică și să fie sclav afară, din moment ce Dumnezeul nostru este “Regele regilor și Domnul domnilor.”

Vă pun o întrebare: Voi sunteți regi și domni  pe acest pământ?

Dacă răspunsul este nu, atunci  voi nu-L slujiți pe Dumnezeu așa cum vă gândiți că o faceți, deși ați urcat în Altar de câteva ori. A-L sluji pe Dumnezeu nu înseamnă  doar să participi la Focul Sfânt, ci să urci  în Altar, ca să dai ascultare la ceea ce Dumnezeu a hotărât!

Din cauza acestui lucru, Dumnezeu i-a cerut lui Moise ca imediat să-i scoată pe israeliți din ghearele Faraonului, să-i ducă pe Muntele Sinai ca să sacrifice și să încheie cu El o Alianță care îi făcea regi și domni în orice loc.

Dacă nu este în acest fel, chiar dacă intrați într-o țară nouă, în care curge lapte și miere, singura schimbare pe care o veți  avea de povestit este cea a adreselor, nu a vieții și așa veți continua sclavi.

“El i-a zis: – Eu voi fi cu tine; acesta va fi semnul pentru tine că Eu te-am trimis: când vei scoate poporul Meu din Egipt, vă veţi închina lui Dumnezeu pe muntele acesta.”

-Exodul 3.12

Nu se întâmplă acest lucru în multe locuri din lume? Azi, Statele Unite sunt o țară în care curge lapte și miere, dar imigranții nu se bucură de nimic din țară, pentru că și-au schimbat adresa fără să treacă pe Muntele Sinai (Altar) și astfel continuă sclavi. Au ieșit din “Egipt” și au intrat în ”Canaan” fără o Alianță cu Dumnezeu.

Dumnezeu să vă binecuvânteze foarte mult!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *