Relatarea unui ex-dependent chimic

bmAm început să folosesc droguri la vârsta de 16 ani, mă încuiam în cameră și miroseam mult. Mereu îmi plăcea să fac asta singur. Asta umplea golul meu pentru câteva momente.

Până acum câteva luni, eu mă întrebam de ce Centrul de Ajutor cere atâtea ofrande. Cum mereu am fost observator la lucrurile care mă interesează, am căutat să înțeleg înainte de a critica. Mereu sunt online pe Facebook, atunci am început să accesez TV UNIVERSAL.

 Multe lucruri mi-au atras atenția,  cum ar fi faptul de a exista mereu un preot sau un episcop bine îmbrăcat, cu postură, determinat și interacționând cu membrii și simpatizanții Bisericii.

Nesatisfăcut, am cumpărat două cărți care povestesc istoria episcopului Macedo. Am citit una de trei ori. Acum eu trebuia să văd cu proprii ochi tot ceea ce vedeam la TV și pe internet.

Am luat decizia și am fost la Centrul de Ajutor. Am rămas uimit când am intrat; tot ce eu vedeam la TV, la internet, era real. Dar aveam nevoie de mai mult, aveam nevoie ca vreun preot să mă asculte, pentru că eu aveam ceva  ce căram în mine de la 16 ani; și cum se spune în ziua de azi, aveam nevoie să împărtășesc. Atunci s-a terminat slujba și am fost în direcția unui preot și am spus: ’’Am nevoie să vorbesc cu dvs.’’Am chemat un băiat de vreo 23 ani de domn. El a răspuns că eu puteam vorbi. Am început:

‘’Sunt dependent chimic de la 16 ani. Am încercat să mă opresc de multe ori, dar nu reușesc.

Îmi este rușine să spun persoanelor apropiate, pentru că nimeni nu-și imaginează că folosesc droguri, căci mereu am lucrat, mereu am avut banul meu să-l folosesc. Sunt viciat în țigări de asemenea și de un an  poliția m-a prins cu droguri. Am semnat ca dependent și încă  a trebuit să fiu martor contra traficantului. Sunt amenințat cu moartea și îmi este frică de tot, chiar de poliție, chiar nefăcând nimic greșit. Sunt  pe punctul de a mă omorî.’’

Preotul, acel băiat de 23 ani, mi-a întins mâna și mi-a ținut-o strâns. El a spus: ‘’Contează pe mine, te vom ajuta!’’

Am ieșit de acolo aruncând pachetul de țigări afară. În cealaltă zi m-am întors și m-am botezat în apă.

Aceasta acum vreo 15 zile. Sunt conștient de ceea ce vreau. Atunci, această relatare este pentru persoanele care critică cererea de ofrande.

Observați câți bani am cheltuit cu droguri, băuturi și nimeni nu mă ajuta, ci mă distrugea. Și acum, că am găsit  un loc unde  ascult Cuvântul, dacă am nevoie de o orientare, pot să merg  la orice oră din zi la un Centru de Ajutor, că va exista un preot, foarte bine îmbrăcat să mă primească.

Detaliu: mă voi așeza pe un scaun capitonat, într-un ambient cu aer condiționat.

Oare dvs găsiți acest lucru pe undeva?

Mulțumesc mult, tuturor de la Centrul de Ajutor Universal!!!

Ca Dumnezeu să vă binecuvânteze.

Un prieten

cópia de Ep Macedo

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *