Rețeta pentru a învinge răul

În fine, după atâția ani servindu-L pe Dumnezeu, am descoperit rețeta perfectă pentru a fi învins diavolul! Oare prietenul(a) cititor(are) vrea să descopere acum? Dacă da, însoțiți-ne în acest raționament, pentru că avem siguranța  că vă va ajuta.

Cum să rămână imună la gripe și răceli, dacă persoana nu se vaccinează, nici nu se alimentează cu ceea ce posedă vitamina C și nu renunță să se expună la ambiente reci? Imposibil!

La fel, cum să fie imună la Satană sau să se elibereze de el, dacă mai întâi persoana nu se eliberează, nu se separă de ceea ce o atrage sau menține în ea? Aici apare această nenorocire numită ‘’ORGOLIU’’.

Din nefericire-și dificil- un invidios admite condiția sa , imaginați-vă atunci un orgolios. Când ați văzut o persoană recunoscând că este arogantă,  autoritară și că se consideră superioară tuturor celorlalți , chiar dacă rezultatul din viața ei este un eșec total și merge la vale? Fisa într-adevăr nu a căzut!

De exemplu:

‘’Dar Naaman s-a mâniat și a plecat zicând: Eu credeam că va ieși la mine, se va opri înaintea mea și va chema numele DOMNULUI, Dumnezeului lui, iar pe urmă își va pune mâna peste rană și mă va vindeca  de lepră. Nu sunt oare Abana și Parpar, râurile Damascului, mai bune decât apele Israelului? Nu puteam să mă spăl în ele și să fiu curat? Apoi s-a întors și a plecat plin de mânie’’.  2 Regi  5:11-12

Cu siguranță, Naaman făcea parte din acest grup de persoane care nu înțeleg că pentru a învinge problema trebuie  să se învingă pe ele însele (ORGOLIUL).

Observați că el vroia tratament VIP, dar doar când s-a dezbrăcat de aroganța lui și a acceptat să intre în apa Iordanului, a reușit  să învingă lepra.

Unicul ingredient al acestei rețete: ‘’Coborâți de pe piedestalul dvs  și învingeți-vă orgoliul!’’

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

sarbu gheorghita Răspunde 18 februarie 2013 la 14:05

-Sunt Sarbu Gheorghita si va multumesc foarte mult ca mi-ati confirmat incsrierea mea.
-Am toata increderea ca Bunul DUMNEZEU si Domnul Isus HRISTOS va ajuta sa ma vindec de boala(depresie) pe care o am si am incredere si in ajutorul dumneavoastra .
-Va multumesc si va stimez si va apreciez foarte mult.
Am un sentiment de bucurie in momentul cind ma apuc sa va scriu si va rog sa nu va suparati pentru insistentele mele pentru ca eu asta simt.