Robii Dreptății

“Și fiind făcuți liberi față de păcat, ați devenit robii dreptății.” Romani 6:18

În acest pasaj, Pavel le vorbește  noilor creștini din Roma. Ei au renunțat să mai fie robii nedreptății, ca să fie robii Dreptății.

În ziua de azi, știrile despre atâta nedreptate pe care o vedem în această lume, sunt provocate pentru că această lume zace în răutate, sub domnia Satanei (1 Ioan 5:19).

Dar cei care cred în Cuvântul lui Dumnezeu și ascultă de el, sunt eliberați din împărăția răului și, de aceea, au dreptul la Dreptatea Divină.

Noi am fost liberi de nedreptăți, adică de păcat, pentru că am fost spălați prin sângele Domnului Iisus. Astfel, nu am mai slujit păcatului și am devenit liberi de imperiul nedreptății ca să fim slujitorii Împărăției lui Dumnezeu. 

Totuși, dacă persoana este la biserică, dar trăiește în păcat, continuă cu  lumea nedreptății înăuntrul ei, cum poate să apeleze la Dumnezeu?

Analizează-ți credința, pentru că noi am predicat credința inteligentă, care gândește, care nu folosește sentimentul, ci siguranța!

De aceea, pe data de 15, în toate Locașurile Duhului Sfânt din țară vom trăi uniunea credinței pentru ca cei care sunt nedreptățiți să ajungă la Dreptatea lui Dumnezeu.

Această dreptate va fi făcută, pentru că Dumnezeu este Domnul Dreptății. El este Dreptatea Însăși.

Chiar dacă depindeți de un judecător care este nedrept, corupt, când Îl vom invoca pe cel Prea Înalt, acel judecător va asculta, pentru că atunci când Dumnezeu poruncește, chiar și diavolul se supune!

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *