Să fiți atenți ca să nu comiteți aceeași greșeală

O tânără a comis o crimă și a fost trimisă înaintea tribunalului. Și pedeapsa pentru crimă a fost închisoare perpetuă. Ea a vărsat lacrimi cerând ajutor, dar nimeni nu era disponibil pentru a o ajuta. Când cazul a fost dus înaintea tribunalului, ea a plâns și mai mult.

Familia și prietenii ei care o însoțeau de asemenea au început să plângă, nu exista speranță, totuși ceva s-a întâmplat. Înainte ca tânăra să rămână pe banca prizonierilor, un bărbat s-a ridicat și sala tribunalului a rămas în tăcere. Toți se uitau la el. Era un bărbat nobil și bun. Și el a mijlocit în numele femeii.

Cazul era dificil, dar el a folosit toată forța, energia și resursele sale pentru a lupta pentru ea. După o lungă bătălie legală între bărbat și acuzatori, femeia a fost eliberată. Ea a căzut înaintea omului și l-a întrebat: “Cine ești?”

În ziua următoare, aceea femeie intenționat a comis o altă crimă și a fost trimisă înaintea aceluiași tribunal.

Imediat cum a intrat, a văzut bărbatul care a mijlocit pentru ea în ziua anterioară, acum pe scaunul de judecător. El nu mai era avocatul, ci judecătorul. Cu zâmbetul pe buze, ea a spus: “Am venit din nou!”

Bărbatul a ridicat capul și a spus: “Ieri eu eram un avocat, atunci am luptat pentru tine, chiar și când erai vinovată. Dar astăzi eu sunt judecător și judecata mea trebuie să fie dreaptă.”

Cu lacrimi în ochi ea a întrebat a doua oară: “Cine ești?”
Bărbatul a răspuns: “Ieri eu eram Mântuitorul tău. Dar acum sunt Judecătorul tău.”

Astăzi, Iisus este Avocatul și Răscumpărătorul nostru, dar se apropie o zi în care Tatăl va da o judecată dreaptă tuturor.

IISUS ESTE APROAPE , PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU A-L ÎNTÂLNI!

A colaborat Episcopul Jadson Santos

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *