Salvând suflete din iad

Bună ziua, domnule episcop!

resgate_almasZilele astea am vizionat un film numit Lunetistul American, o poveste adevărată a unui lunetist de elită care, în timpul războiului, și-a salvat tovarășii de luptă de atacurile inamicilor. Cu împușcături precise, el a salvat multe vieți. Atunci când s-a întors din război, a venit la familia lui, dar n-a putut să stea cu ea. Și, astfel, a revenit pe câmpul de luptă ca să salveze majoritatea oamenilor.

Domule episcop, pe tot parcursul filmului m-am gândit la dumneavoastră, care sunteți un lunetist de elită, însă arma pe care o folosiți este credința. Salvând neobosit sufletele din iad, viața mea și a familiei mele au fost salvate prin Duhul Lui Dumnezeu, prin războiul pe care l-ați dus.

În copilărie, am fost victima unui abuz sexual din partea tatălui meu și am avut o viață mizerabilă, dacă aș putea numi-o viață, așa am ajuns la Centrul de Ajutor, ca mulți alții. Azi, trăiesc o VIAȚĂ de calitate, sunt tare în credința inteligentă, credința pe care dumneavoastră, ca tată al meu de suflet, m-ați învățat-o în fiecare zi și, cel mai important, am Duhul Sfânt, cea mai valoroasă realizare a mea.

Mulți eroi din Biblie n-au făcut nici jumătate din ce ați făcut dumneavoastră în întreaga lume, iertați-mi îndrăzneala comentariului, pentru că, prin Duhul Lui Dumnezeu, nu doar că ați salvat mii de suflete din iad, dar ați făcut ca mii de oameni să scrie o noua poveste.

Domnule episcop, știți ce înseamnă asta? Oamenii au posibilitatea să scrie o nouă poveste de viață, fiind eliberați din ghearele diavolului, eu știu bine asta și vorbesc cu mare autoritate. Uneori, văd un cerșetor intrând la Centrul de Ajutor și îi spun fiicei mele: „În cel mult trei luni, această persoană va fi transformață” și, de multe ori, nu trec trei luni și se vede cel mai glorios lucru în viața lui.

Când se cere o ofrandă, alerg la Altar pentru că știu că, prin ofrande mici, pot să contribui la salvarea de vieți, iar asta nu are preț, dar are o mare valoare.

La fel cum Avraam, părintele nostru în credință, a scris o nouă poveste, tot așa dumneavoastră ați scris o nouă poveste a libertății în lume, în care nu contează de unde venim, ci unde mergem.

Sunteți în albumul meu de familie, în rugăciunea mea și mă rog pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră tot așa cum mă rog pentru rudele mele, în fiecare zi. Mă rog mai ales pentru doamna Ester prin puterea căreia, Domnul Iisus v-a susținut. N-am cuvinte și nu voi putea niciodată să-mi exprim recunoștința, iar dacă aș putea să vă împărtășesc luptele mele, aș spune: sunt aici, de ce aveți nevoie?

Domnul Iisus să vă binecuvânteze cu putere!
Salutări tatălui meu și mamei mele în Credință, episcopului Edir Macedo și doamnei Ester.

Patricia Leal

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *