Salvator da, Domn nu!

Iisus a fost ca un bun salvamar ce veghea asupra plajei într-o duminică însorită. Dar după ce trece sperietura scufundării, oamenii se întorc la rutina de riscuri din nou. Aşa se observă a fi comportamentul multor creştini. Îl vor pe Dumnezeu ca să-i servească şi nu ca să le fie Domn. Ei Îl folosesc ca obiect pentru înfăptuirea voinţelor lor şi nu se comportă aşa cum ar fi trebuit, fiind servitori ai voinţei Sale.

Ce fel de persoană este Iisus pentru tine, drag cititor? Salvator sau Domn?

Din nefericire, în mod nedrept şi crud, El a fost înlăturat din postura de Domn. Oamenii nu vor să renunţe la voinţa lor, chiar dacă pentru acest capriciu al lor sunt nevoiţi să trăiască o viaţă grea şi ruinată. Vor să fie curaţi dar nu vor să părăsească cocina mizerabilă a porcilor, ba chiar, mai au şi grosolănia de a rosti promisiunile Lui, ca şi când asta ar fi de ajuns.

Nici relele lor nu i-au trezit din somnul lor al morţii eterne!

Ei poartă în ei însuşi, duhul vechilor farisei făţarnici şi al ipocriziei.

Este posibil ca ei să continuie cu aceleaşi delicte şi păcate fiind născuţi din Duhul Sfânt? Nu. Nu este. Care este diferenţa dintre ei şi ceilalţi religioşi?

„Şerpi, pui de năpârci! Cum veţi scăpa de pedeapsa gheenei?” (Matei 23:33)

Pentru adevăraţii robi, sfatul meu este să-şi păstreze cugetul curat pentru ca credinţa lor să nu se dovedească a fi ipocrizie şi astfel să fie consideraţi „pui de năpârci”

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *