Secretul Centrului de Ajutor

Pe 9 iulie 1977, într-o fostă casă funerară din suburbiile din Rio de Janeiro, când am predicat pentru câteva persoane care au participat, nimeni nu își putea imagina că începea una dintre cele mai mari mișcări de credință și solidaritate care câștiga repede Brazilia și se răspândea în întreaga lume.

De exemplu, pentru stimularea celor 9 milioane de membri ai noștri pentru a căuta succesul profesional și confortul material pe care îl merită.

Cele 7157 de catedrale ale noastre care sunt în toate Statele și în Districtul Federal și  cele 2857 de Biserici în străinătate, sunt un teren fertil pentru a găsi oameni care astăzi au o viață prosperă.

Pentru a uni bărbați și femei singure, îi ajutăm să caute adevărata dragoste, care duce la formarea de cupluri și familii prin intermediul Terapiei Iubirii.

Am salvat dependenți din iadului viciului. Doar în 2016 mai mult de 55 000 de oameni au fost ajutați prin programul nostru Viciul are Vindecare.

Ajutăm oamenii fără adăpost prin “Îngerii Nopții”. Am reintegrat deținuți din toată Brazilia. În cei privește pe deținuți și familiile lor, am putut veni în ajutorul a peste 837 000 de oameni prin programul  social Centrul de Ajutor în Penitenciare.

Am oferit sprijin  la 56 000 de femei, victime ale violenței domestice prin programul nostru Rahav.

Am mobilizat milioane de tineri săraci sau fără perspectivă ca să caute un viitor mai bun  la Puterea Tinerilor Universală.

Am oferit afecțiune și atenție la 386 000 de vârstnici abandonați de familiile lor, prin programul Caleb.

Puterea de a realiza atât de multe, provine dintr-o singură sursă: Cuvântul.

Profesorii, adevărații piloți ai societății noastre, știu când de mult îi pot afecta pe elevi cuvintele și acțiunile lor.

Astfel formează medici, care practică arta vindecării, ingineri în diferite domenii, arhitecți care proiectează case, poduri și orașe.

Cuvintele profesorilor dau naștere de asemenea la politicieni și guvernanți care creează, supraveghează și pun în aplicare legi de care va beneficia populația.

Dacă cuvântului unui profesor îi formează pe cei care vor dezvolta națiuni și vor face fapte incredibile, ce putem spune despre Cuvântul lui Dumnezeu, despre ce poate face El în viața celor care Îl practică?

Acest cuvânt nu se va întoarce fără rod. El se îndeplinește exact așa cum este scris, indiferent de trecerea timpului. El este eficient.

Ei bine: datorită lui, Centrul de Ajutor lucrează și de aceea a depășit tot felul de adversități și a ajuns până aici cu un succes relativ.

Succes pentru că a traversat frontiere, a depășit barierele limbilor diferite, obiceiurilor, culturilor, religiilor, societăților ultraconservatoare și multe altele.

Cu toate acestea, succesul este relativ. Există încă multe de făcut pentru a răspândi acest
Cuvânt în întreaga lume. Și acest lucru este obiectivul nostru principal.

Acest Cuvânt, este puterea Sfintei Scripturi care curge ca vântul Duhului în transformarea vieților recuperate în toate sensurile. Cuvântul lui Dumnezeu este motivul pentru care am ajuns atât de departe. Și din cauza lui suntem siguri că vom realiza mult mai mult.

La 40 de ani de la înființare, noi, cei de la Centrul de Ajutor dedicăm toate acestea lui Dumnezeu și Cuvântului Său.

Suntem fermi în siguranța, absolută, că Cerul și Pământul vor trece, dar Cuvântul Celui PreaÎnalt nu va trece. (Matei 24:35)

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *