Secretul Credinței

Mulți s-au întrebat: care este secretul credinței?
Orice cuceritor are mereu un referențial. Fie în știință, artă, sport, afaceri, politică sau în orice altă arie a vieții.

Secretul credinței este să îți bazezi viața pe Cuvântul lui Dumnezeu, imitând atitudinile eroilor de credință din Biblie. Dacă atitudinile lor de credință și curaj au adus răspunsuri, atitudinile noastre de credință și curaj vor aduce de asemenea beneficii.

Am ca referențial pe Isaac, Israel, Moise, Iosua, Ghedeon, Iefta, David și pe toți ceilalți bărbați ai lui Dumnezeu, în special Avraam. Nu este în zadar că Domnul Iisus ne spune să privim la Avraam. Adică, să urmăm exemplu său de credință, de ascultare și de curaj. (Isaia 51.2).

Ce au avut toți în comun? Inamici, persecuții, nedreptăți și situații foarte complicate.

Ce au făcut pentru a trece peste toate dificultățile? Au sacrificat. Acesta a fost secretul lor. Au sacrificat visele lor, proiectele lor personale, în fine, viețile lor datorită convingerii lor personale. Doar curajoșii au credință să sacrifice, deoarece aceeași putere dă credință pentru a oferi și puterea credinței pentru a primi. Acesta este secretul credinței.

Ei au sacrificat pentru Acela în care credeau. Din acest motiv, au învățat cu Duhul lui Dumnezeu secretul credinței.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *