Secretul nostru

”Dați și vi se va da; o măsură bună, îndesată și scuturată și vărsându-se pe deasupra oamenii vă vor turna în sân. Căci cu aceeași măsură cu care măsurați, vi se va măsura înapoi.” Luca 6.38

Să dai ca să primești, aceasta este legea fixă a vieții.
Nici Dumnezeu nu poate trece peste această lege, pentru că a fost creată de El.

Cu cât mai mult dai, cu atât mai mult primești.
Cu cât mai puțin dai, mai puțin vei primi.

Acesta este secretul Locașului Duhului Sfânt, secretul nostru. Noi am căutat să dăm, și de fiecare dată să dăm mai mult pentru persoane. În fiecare zi slujim, dând puțin din viețile noastre. Și când persoanele primesc, noi primim de asemenea. Cu cât mai mult noi dăm, cu atât mai mult Dumnezeu ne dă.

Poate tu spui: ”Domn episcop, eu am dat ofrandele mele, zeciuielile mele, dar viața mea nu se schimbă.” Acum, în acest verset, Iisus nu vorbește doar despre ofranda, ci, mai presus de tot, ne învață cum să dăruim viața noastră Lui.

Poate ești membru al altei biserici, sau chiar de la Locașul Duhului Sfânt, dar încă nu ai avut încredere în Cuvântul lui Dumnezeu, nu te-ai dăruit în totalitate. Doar asculți de ceea ce vrei, cum tu vrei. Îl urmezi pe Iisus așa cum tu crezi că trebuie, nu ai oferit viața ta pentru El, nu L-ai pus pe primul loc în viața ta.

Și dacă Dumnezeu nu este pe primul loc în viața ta, tu nu ai oferit nimic. Cu Dumnezeu este 100%, nu poate fi 99,9%. Trebuie să oferi viața ta în totalitate, dacă nu, returul va fi slăbuț, nul.

Din acest motiv, viața ta doar depinde de tine! Ai libertatea de a da sau nu, de a planta sau nu: alegerea este a ta, nu este a lui Dumnezeu, nu este a lumii, este exclusiv a ta.

Nu contează dacă ești păcătos sau ”sfânt”, hoț sau băiat cuminte, chiar dacă viața ta este putredă, Dumnezeu o vrea așa cum este. Și dacă tu te dăruiești în totalitate, atunci El îți va da înapoi o viață nouă, o minte nouă, o viață de calitate ce va face diferența în această lume.

Aceasta este Credința Inteligentă! Când tu Îl cinstești pe Domnul cu credința practică în Cuvântul Lui, El Se simte important în viața ta și, atunci, te cinstește cu DUHUL Lui ca să te ghideze pentru toată viața.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *