Slujirea în Altar

Shiny diamonds on black backgroundAltarul este Locul binecuvântărilor, părtășiei și apropierii de Dumnezeu. Dar este și Locul jertfelor.

Este un privilegiu pentru cei care locuiesc aici și care seamănă viața lor pentru Duhul Lui Dumnezeu, ca din Însuși Duhul, să culeagă viața veșnică.

Alegerea de a sluji în Altar este glorioasă. Nu e ușor. Din contră, nu mulți vor fi slujitorii.
Însă, numai Domnul și slujitorii Lui simt bucuria slavei roadelor din Altar. Sunt veșnice ca aurul curat; strălucitoare ca un diamant…

Nu e nimic mai onorabil, decât a sluji ca instrument al Duhului Lui Dumnezeu pentru salvarea sufletelor.

”Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau ce ar da un om în schimb pentru sufletul său?” (Matei 16.26)

Toată măreția, bogăția și frumusețea lumii, scăldată în lumina soarelui, în timpul zilei, și a lunii și stelelor, pe timp de noapte, nu se compară cu slava Mântuirii unui singur suflet.
Sufletul este de neprețuit.

Dacă ar fi existat un singur suflet pierdut în această lume, chiar și așa, Cel Atotputernic ar fi venit să Se sacrifice în favoarea lui.

Este viziunea Celui Atotputernic pentru omenire; este și viziunea copiilor Săi.

Imaginați-vă care va fi răsplata celui care câștigă un suflet! Imaginați-vă care va răsplata celui care câștigă mai multe…

Cine vrea să simtă bucuria câștigătorului de suflete, trăiește în Altar și seamănă pentru Duhul din Altar.

”Cine seamănă în firea lui pământească va secera din firea pământească putrezirea; dar cine seamănă în Duhul va secera din Duhul viaţa veşnică” (Galateni 6.8)

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *