Stăpâniți…

După ce a creat Cerul, pământul și toate animalele iraționale, Domnul Dumnezeu a creat omul după chipul Lui, după asemănarea Sa.

Atunci i-a împrumutat Autoritatea Lui, spunând: stăpânește peste pești, peste păsările cerului și peste animale, și peste tot pământul și peste tot ce se târăște pe Pământ. Cu alte cuvinte STĂPÂNEȘTE PESTE PĂMÂNT, MARE ȘI AER.

Deși Avraam și ceilalți eroi ai Credinței din Biblie n-au văzut împlinirea acestei măreții Divine, cu toate acestea au crezut și au murit în această credință. Lumea nu are nici-o scuză pentru a justifica necredința ta. Acesta și alte texte sacre ale Bibliei au fost un fapt împlinit ca mărturie a existenței Celui prea Înalt. Domnul Dumnezeu a împrumutat creaturii umane inteligența, înțelepciunea și autoritate, pentru a stăpâni Pământul, Marea și Aerul.

Cu toate acestea, rasa umană se consideră ca și cum ar fi dumnezeu. A disprețuit sursa inteligenței ei, cunoștințelor și puterii creației.

A creat avionul pentru a ajunge dincolo de nori, racheta pentru a ajunge pe Marte, submarinul pentru a ajunge în adâncimea mărilor, stăpânește peste toate animalele, dar nu are reușește să aibă stăpânire de sine, și să elimine îndoielile, depresia, tulburări emoționale, preocupările, temerile, insomniile, migrenele, nesiguranța și altele.

Cu toate acestea, Cel Atotputernic ne-a dat Cuvântul Său Sfânt astfel încât prin el să bem din Duhul Său și să primim de asemenea credința inteligentă împrumutată, Autoritatea Lui, Puterea Lui pentru a stăpâni inclusiv problemele interioare. Credința în Cuvântul Său în Numele și Duhul Său.

Cine este înțelept, se agață de Cuvânt și încetează să mai fie stăpânit în special de către forțele spirituale rele, pentru a stăpâni totul prin CREDINȚA INTELIGENTĂ.

“Apoi Dumnezeu a zis: ”Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră, el să stăpânească peste peștii mării peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul și peste toate târâtoarele care se mișcă pe pământ.”

-Geneza 1:26

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *