Strigătul Divin

”Ierusalime, spală-ți inima de stricăciune, ca să fii salvat. Până când vor găzdui în tine gândurile tale deșarte?” Ieremia 4.14

Nu era din cauză că Ierusalim era devastat din punct de vedere fizic, că Iisus a plâns când a intrat acolo. A plâns din cauza condiției sale spirituale și, în consecință, din punct de vedere moral de asemenea era la pământ.

Trimițând Ierusalimul să își spele inima de stricăciune, pentru a fi mântuită, Domnul a arătat de ce majoritatea ”creștinilor” sunt slabi, bolnavi și sunt la marginea gropii.

Este foarte dur să se vorbească așa, dar este strigătul Divin pentru a trezi pe cel ce, de o formă sau de alta, a deschis ușa inimii și a permis intrarea răutății, stricăciunii. Și mai rău: chiar trăind la limitele mizeriei spirituale, încă nu își dă seama de alerta Duhului Sfânt prin intermediul profetului Ieremia.

Ce poți face?… Dacă nu aude pe Cel ce convinge de păcat, va auzi pe slujitorii Săi?

”DOAMNE, nu sunt ochii tăi asupra adevărului? tu i-ai lovit, dar ei nu sunt mâhniți; i-ai mistuit, dar ei au refuzat să primească disciplinarea; și-au făcut fețele mai tari decât o stâncă, au refuzat să se întoarcă.” Ieremia 5.3

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *