Testamentul mortului

Testamento-do-morto”Te voi face un neam mare şi te voi binecuvânta; voi face numele tău mare, iar tu vei fi o binecuvântare.  Îi voi binecuvânta pe cei ce te vor binecuvânta, dar îl voi blestema pe cel ce te va blestema. Prin tine vor fi binecuvântate toate familiile pământului!“ – Geneza 12:2-3

Când un testament este scris pentru împărțirea bunurilor unui om bogat, nimeni nu poate să schimbe termenii, doar dacă toți beneficiarii sunt de acord cu schimbarea (lucru care se întâmplă rar). Cu alte cuvinte, ce a fost hotărât în testament va fi făcut, chiar dacă persoana care l-a scris este moartă. Dorințele decedatului(ei) vor fi executate.

Gândește-te acum la ”Testamentul” lui Dumnezeu! Ce am citit mai sus nu este dorința Lui doar pentru Avraam, ci pentru toți cei care se încredințează Lui. El a spus:

 ”te voi binecuvânta cu adevărat şi-ţi voi înmulţi foarte mult urmaşii, cât stelele cerului şi cât nisipul de pe ţărmul mării. Urmaşii tăi vor pune stăpânire pe cetăţile duşmanilor lor, iar prin sămânţa ta vor fi binecuvântate toate neamurile pământului, pentru că M-ai ascultat.”-Geneza 22:17-18

Dacă acesta ar fi fost scris de un om care ar fi mort și acest document ar fi fost prezentat în fața judecătorului, nimeni nu ar putea să-l conteste. Nimeni! Imaginează-ți testamentul lui Dumnezeu! Deplinătatea binecuvântărilor Sale este incontestabilă și nu există putere în lume fie pe pământ, sub pământ (iadul) care este capabilă să anuleze o astfel de promisiune.

Dumnezeul care a făcut promisiunea este Viu și testamentul Său este disponibil celor care devin fii ai lui Avraam prin credință.

A venit momentul să deții testamentul Lui în viața ta. Condiția este simplă: auzi, ascultă și sacrifică!

Acționând așa, nici iadul, nici diavolul nu vor fi capabili să te împiedice să obții aceste promisiuni.

”Avraam a trăit o sută şaptezeci şi cinci de ani. El şi-a dat ultima suflare, murind după o bătrâneţe fericită şi înaintată; astfel, el a fost adăugat la poporul său. ”- Geneza 25:7-8

Viața lui a fost îmbelșugată și Avraam a devenit azi o referință de credință pentru noi toți. Nimeni și nimic nu a putut să împiedice să se întâmple acest lucru.

Ți-ar plăcea să moștenești aceeași viață și aceleași promisiuni? Ele deja ți-au fost acordate. Tot ceea ce trebuie să faci este să auzi, să asculți și să sacrifici, așa cum a făcut Avraam.

http://centrodeajuda.pt/mensagens/bispo-edir-macedo/testamento-do-morto/

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *