Trebuie să se vadă diferența, sau nu?

“Şi veţi vedea încă o dată deosebirea dintre cel drept şi cel rău, dintre cel care Îi slujeşte lui Dumnezeu şi cel care nu-I slujeşte!” Maleahi 3.18

DOMNUL mereu a lăsat clară diferența între cei drepți și cei nedrepți, cum a făcut în trecut între evrei și egipteni.

Această separare se referă la calitatea vieții spirituale, sentimentale, familiale, financiare și fizice a celor de ascultă de El, pentru că El are un mare interes ca celelalte persoane să ÎL cunoască prin intermediul mărturisirilor fiilor Săi.

Și această diferență nu se limitează la această viață, ci va fi perpetuă. Azi, poate să pară că persoanele perverse avansează, dar nu va fi mereu așa. Lucrările tuturor vor fi judecate, și când timpul recompensei va ajunge, va rămâne clar cum a meritat efortul de a fi fidel lui Dumnezeu.

De aceea, diferența între cei care Îl slujesc pe Cel AtotPuternic și cei care nu Îl slujesc trebuie să se întâmple fie ce o fi, începând din momentul în care noi asumăm credința în Cuvântul Său și îl practicăm!

Până la urmă, Gura din care a ieșit această promisiune de asemenea garantează:

“…tot aşa este şi cu al Meu Cuvânt, care iese din gura Mea:nu se va întoarce la Mine fără rod, ci Îmi va împlini dorinţaşi va reuşi în lucrul pentru care L-am trimis.” Isaia 55.11

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *