Umblarea în Duh

A umbla în Duh înseamnă a umbla în credinţă. A trăi cu siguranţa împlinirii Promisiunilor lui Dumnezeu. În acelaşi timp, eliberându-te de îndoieli, de temeri şi de faptele trecutului care ne atacă mereu. Nu este posibil să fi în Duh şi în îndoială în acelaşi timp. De aceea trebuie mereu să respingi gândurile negative ce îţi sunt suflate în minte. Nu te costă nimic să rezişti îndoielilor spunând „Să fie legat în numele lui Iisus Hristos!” Nu e nevoie să o spui cu voce tare! Foloseşte Cuvântul lui Dumnezeu contra la orice cuvânt negativ. Iisus a fost scurt şi dur cu Petru când i-a spus: „Înapoia Mea, Satano! Fiindcă tu nu te gândeşti la lucrurile lui Dumnezeu, ci la lucrurile oamenilor.” (Marcu 8: 33)

Nu te intimida înaintea afronturilor diavolului. Rezistă cu fermitate întotdeauna. Nu crede că gândurile rele vor pleca de la sine. Puţină distragere de la situţie nu te va ajuta cu nimic. Trebuie să le confrunţi, să le respingi, să le rezişti. În fine, trebuie să le combaţi ca şi când te-ai lupta cu propiul diavol pentru că chiar el îţi suflă gânduri care să îţi contrarieze credinţa. De aceea a spus Pavel: „M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinţa.” (2 Timotei 4:7)

Aminteşte-ţi: cel mai mare război de credinţă se duce în interiorul nostru cu îndoielile, temerile, anxietăţile, preocupările şi cu trecutul.

A umbla în Duh înseamnă a umbla în credinţă

A trăi în Duh înseamnă a trăi în credinţă.

Doar cine se naşte din apă şi din Duhul Sfânt e capabil de asta.

Ep. Edir Macedo

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *