Unealta Divină

Credința intră în criză când persoana nu o mai exercită. Fără stimulări mușchii rămân fără vlagă și corpul se deteriorează mai repede. Așa este credința. Fără stimulări, ea se acomodează și practica ei retrogradează la o simplă religiozitate.

Dumnezeu permite să înfruntăm probleme exact ca și credința noastră să nu rămână un instrument de tradiție. Duhul Sfânt a orientat slujitorii Săi din trecut despre acest lucru.

Faptul este că reclamăm cu Dumnezeu când trecem prin necazuri. Fie familiale, sentimentale sau chiar și de sănătate. Nu înțelegem, și refuzăm să înțelegem forma cum Dumnezeu încearcă să ne conducă la stimularea credinței. Pare că totul merge rău și că înotăm împotriva curentului.

Orientarea lui Dumnezeu este clară când arată situații în care doar acționarea continuă a credinței ne poate garanta mântuirea eternă.
Adversarul nostru nu odihnește nici nu se dezamăgește, în obiectivul de a încerca să îndepărteze bunul cel mai glorios dat de Dumnezeu: credința. De aceea, el creează capcane, promovează probleme, în fine, creează situații dificile încercând să devieze concentrarea credinței, și, dacă reușește, atunci vine dezamăgirea credinței și, în consecință căderea.

Dumnezeu permite toate acestea. De ce? Exact pentru a ne forța să folosim credința!

Ca unealtă Divină, ea are puterea de a neutraliza tot și orice săgeată inflamată a răului.

Dar este necesar să fie folosită constant, zilnic până la moarte.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *