Viziunea lui Dumnezeu

Domn episcop, am ascultat recent Cuvântul Prietenesc și m-a făcut să mă gândesc la cum era viața mea acum câțiva ani în urmă. M-a făcut să îmi aduc aminte că sunt o roadă a acestei Lucrări de 3 ani, de când am participat la Slujba Vindecarea Viciilor. Vreau să mulțumesc Catedralei Credinței (Centrul de Ajutor) pentru că există și pentru că a câștigat sufletul meu pentru Domnul Iisus.

Normal, la sfârșitul anului, ne gândim la ceea ce am făcut în acest timp. Mi-am adus aminte de unele lucruri care m-au făcut să înțeleg altele. Dumnezeu a deschis mintea mea pentru a altă înțelegere. Deoarece, viziunea noastră despre Lumea Spirituală se mărește când suntem conectați 100% cu El. Propriul Dumnezeu ne dă gândurile Lui, ce magnific!

Nu există nimic mai bun decât Plenitudinea Duhului Sfânt în viața mea. Și când eu L-am primit a fost atât de glorios încât ar fi imposibil să descriu. Dumnezeu nu poate fi descris. El nu se definește în nici un moment în Biblie, doar spune ”Eu sunt Cel Ce Sunt”.

Să se scrie despre El înseamnă să încerce cineva să Îl definească. Să scriu despre relația mea cu El, da, este să definesc ceea ce eu sunt, ceea ce El m-a făcut să fiu când L-am întâlnit. Și nu există plăcere mai mare!

în 2017, prin mila Domnului Iisus, am realizat lucruri despre care niciodată nu mi-am imaginat că voi reuși sau că voi dori și voi putea. Nu mi-am imaginat să am forța pe care o am. Nu mi-am imaginat să fiu în Lucrarea lui Dumnezeu, realizând ceea ce eu realizez astăzi. Să câștig suflete de diferite forme despre care îmi imaginam că erau imposibile.

Mă gândeam… uite mentalitatea, înțelegerea, ideile, inspirațiile pe care Dumnezeu le-a dat Episcopului Macedo și celorlalți, posterior, care face toată această lucrare să funcționeze, cu proiecte și grupuri incredibile. Am spus: Doamne, această mentalitate este discernământul pe care toți îl putem avea, eu pot. Toți noi putem face mai mult decât ei, dacă avem aceeași viziune ca și ei. Viziunea Altarului. Viziunea Propriului Dumnezeu. Viziunea lui Cel Ce Sunt.

A colaborat: Melissa Marques

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *