Ziua a 3-a a Postului Lui Iisus

3dia_165Nimeni nu poate să vorbească despre sacrificiu, fără să vorbească despre lucruri MARI, fiindcă tot ce este MARE, nu e ieftin.Totuși, pentru cei care cred, este posibil să le aibă.

DUMNEZEU i-a arătat stelele lui Avraam fiindcă, în acea perioadă, natura era principala referință a puterii și măreției Lui, dar nu numai stelele, ci și nisipul mării.

Astăzi, aceste stele și nisipul mării pot fi comparate cu casele, mașinile, marile companii și averi, cu o familie unită, sănătate de fier și succes în dragoste.

Așa cum episcopul Macedo a spus de multe ori, Avraam a văzut stelele cerului și nu și-a imaginat niciodată că aceste stele, la care obișnuia să se uite, reprezentau urmașii și viitorul lui.

Tot așa cum DUMNEZEU i-a arătat lui Avraam stelele, astăzi El vă arată, de exemplu, care este cea mai bună mașină de la dealerul auto pe lângă care treceți în fiecare zi; cel mai bun apartament – cine știe, poate deja sunteți acolo, prestând vreun serviciu; cel mai bun cont bancar, la banca prin fața căreia treceți mereu sau unde, poate, lucrați. Desigur că, dacă transmiteți această credință cuiva, va spune că ați înnebunit.

Episcopul Macedo însuși, în urmă cu 37 de ani, când spunea că va predica în întreaga lume, a fost discreditat. Imaginați-vă dacă, în acea perioadă, ar fi spus oamenilor ce va deveni Centrul de Ajutor Spiritual astăzi! Cu siguranță, ar fi fost internat la o casă de nebuni. Însă el a crezut, în ciuda așteptărilor oamenilor.

Biblia spune că trebuie să privim la Avraam, dar astăzi putem să privim și la episcopul Macedo. Poveștile lor se aseamănă întru totul. Când am fost chemați, eram doar niște oameni care aveau un vis.

Pe scurt:

”De aceea, dintr-un singur om, şi încă un om aproape mort, s-a născut o sămânţă în mare număr, ca stelele cerului, ca nisipul de pe malul mării, care nu se poate număra” – Evrei 11.12.

Oameni buni, merită să visăm, fiindcă, prin credința practică, se realizează acest vis!

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *