Vizită la copiii cu cancer din Filipine

Voluntarele au avut cuvinte de credință și speranță pentru ei și pentru părinții lor

1618087_624365050952736_1745944897_o.300x200Grupul Godllywood din Filipine s-a reunit pentru a-i vizita, din nou, pe oamenii în nevoie din comunitatea locală. Coordonat de Ruth Nunes, această lucrare se desfășoară de cel puțin 3 ani, în zonele cele mai sărace ale țării. Cea mai recentă vizită a fost la National Children’s Hospital (Spitalul Național de Copii) din orașul Quezon.

Voluntarele, membre ale Grupului, au adus prăjituri, sucuri și bomboane de ciocolată pentru copiii internați cu cancer și alte boli. Dar, mai mult decât donațiile materiale, a fost primordială credința insuflată părinților, care au suferit, și ei, foarte mult, din cauza problemelor de sănătate ale copiilor, mai ales că mulți erau, din punct de vedere medical, în stare terminală.

În această zi, grupul s-a întâlnit cu mai mult de 60 de copii, cărora le-a adresat cuvinte pline de credință și pentru care a făcut rugăciuni, determinându-le, astfel, vindecarea. Părinții, la rândul lor, au fost invitați la slujba Lanțul Minunilor, care are loc în fiecare duminică, la Centrul de Ajutor Spiritual din oraș.   

„Grupul Godllywood a deschis uși de favoare de neimaginat, ne-a oferit oportunitatea să facem ce a învățat Domnul Iisus, adică să mergem în întâmpinarea oamenilor nevoiași, care așteaptă chiar și un singur cuvânt, ca să-și recâștige puterea de a continua să lupte. A fost un moment care m-a marcat profund, pentru că am văzut îndeaproape durerea oamenilor și a fost greu să-mi opresc lacrimile. Dar știm că, prin prezența noastră aici, a fost prezent însuși Domnul Iisus, care le-a dat viață, pentru că am avut multe cazuri de copii vindecați, datorită muncii noastre, și multe mărturii”, a spus Aline Muñoz, una dintre membrele grupului.

1529681_624364380952803_1377817711_o.300x200Directoarea spitalului, Epifania Simbul, a fost foarte mulțumită de vizita pe care grupul de femei a făcut-o copiilor. „Voluntarele n-au venit doar să ofere cadouri micuților, ci au venit să ofere grijă și atenție părinților, aducându-l pe Dumnezeu în familia lor”, a spus ea.

Una dintre voluntare, Edel Mora, a subliniat că e un privilegiu să facă parte din această lucrare și, astfel, să fie un instrument utilizat de Dumnezeu pentru a câștiga suflete.

„De fiecare dată când ieșim în afara Centrului de Ajutor Spiritual, putem să vedem mai îndeaproape realitatea oamenilor în nevoie și, astfel, să le dăm oportunitatea să-și schimbe viața”, a concluzionat ea.  

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *