Grupul Inimă Universală a vizitat un cămin

Romenia - cluj 1Oamenii în vârstă sunt ca și copiii. Nu te poți apropia de ei, dacă nu ai sufletul curat. Își dau imediat seama cine le este prieten și cine nu. Grupul Inimă Universală a reușit să-și apropie inimile seniorilor de la Căminul FRATELE BUN – DIAKONIA din orașul Cluj-Napoca.

Sâmbătă, pe 8 februarie, Inima Universală a bătut la ușa Căminului, înarmată cu dragoste și generozitate. A răspuns doctorița care se ocupă cu starea de sănătate a locuitorilor de aici. Știau de vizita voluntarilor de la Centrul de Ajutor Spiritual și i-au invitat înăuntru, bucuroși de așa oaspeți. 

Membrii grupului au organizat o masă pentru micul dejun. Pe masă au așezat cu grijă, sucuri, lapte, prăjituri și fructe. Atmosfera a fost relaxată. Oamenii s-au simțit în largul lor în prezența slujitorilor lui Dumnezeu. Au vorbit despre problemele de sănătate pe care le aveau, dar și despre cele sufletești. Unii s-au plâns că familia nu mai ține legătura cu ei, că se simt abandonați și uitați. Alții, au fost, pur și simplu încântați, că cineva se gândește la ei, că cineva petrece timp cu ei, că cineva îi întreabă de vorbă.

Mulți, însă, n-au putut să vină la masă. Unii erau bolnavi cu picioarele, alții erau imobilizați la pat. Voluntarii au venit la patul fiecărui bolnav, i-au întrebat ce mai fac, cum se simt și i-a încurajat să lupte mai departe cu boala, cu durerea. Cuvintele lor au fost ca un medicament pentru suflet, l-au luat și au început să se simtă mai bine.  

Romenia - cluj 3Au primit și mici cadouri, produse de igienă, indispensabile pentru viața în cămin. S-au bucurat de ele și i-au îmbrățișat pe voluntari. Unii au spus că suferă de cancer, alții de alzhaimer, iar alții de pareză. Responsabilul de Centrul de Ajutor Spiritual din Cluj-Napoca a mers din cameră în cameră și a făcut rugăciuni de iertare a păcatelor, de eliberare și vindecare pentru toți bolnavii. S-a rugat, mai ales pentru Mântuire, deoarece nu se știe dacă nu cumva asta a fost ultima lor oportunitate de a se împăca cu Dumnezeu și de a câștiga Viața Veșnică.

Inima Universală a făcut o schimbare în viața oamenilor de la căminul FRATELE BUN – DIAKONIA. O schimbare radicală, o schimbare vitală. Le-a făcut cunoștință cu Iisus Hristos, cel mai bun Prieten. El nu-i va uita niciodată, nu-i va abandona niciodată, ci va fi mereu cu ei, până la sfârșit. 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *