Donație de alimente pentru oamenii săraci din București

A oferi fără plată, a dărui cu inima largă, a atinge viața oamenilor în nevoie cu dragoste și atenție. Sunt valorile după care se conduce grupul Inimă Universală din București, care a făcut, recent, o donație de alimente pentru oamenii săraci din cartierul Ferentari.

Într-un astfel de loc, în care lipsurile sunt la ordinea zilei, iar drogurile și criminalitatea fac legea, voluntarii au venit dis-de-dimineață, hotărâți să schimbe atmosfera și realitatea din acest loc, înarmați cu rugăciuni și învățături practice. După ce au vorbit cu persoanele pe care le-au găsit acasă, majoritatea fiind în vârstă, responsabilul cu grupul a făcut rugăciuni pentru eliberarea, vindecarea și mântuirea lor.

La sfârșit, locuitorii din Ferentari au fost invitați să vină la Centrul de Ajutor Spiritual din cartier, ca să primească o masă caldă și o rugăciune de binecuvântare. Astfel, în ziua următoare, aproximativ 50 de persoane s-au prezentat aici, unde s-au încălzit cu supă, au socializat și au primit binecuvântarea promisă. Nimeni n-a plecat fără o încurajare, o rugăciune sau un sfat.

Ca dăruirea să fie completă, oamenii au fost invitați să participe la slujbele care se realizează la Centrul de Ajutor în fiecare zi, la orele 9, 15 și 19. Pentru că Dumnezeu poate să răstoarne situațiile negative din viața celor care cred în El și practică învățăturile Lui.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *