Lupta pentru primul loc…

primeiroExistă mai multe lucruri pe care diavolul le urăște, dar există trei lucruri pe care le detestă cu adevărat!

El lucrează sistematic împotriva dumneavoastră! 24 de ore pe zi, fără milă, ca să construiască planuri absolut malefice, menite să vă distrugă. Și există puncte strategice pe care le atacă, încercând să vă împiedice să vă faceți partea, să-I fiți pe plac Celui Căruia trebuie să-I acordați prioritate cu fiecare ocazie!

DA, E UN FAPT: diavolul s-a opus întotdeauna, se opune și se va opune întotdeauna Sacrificiului, Fidelității și Iubirii noastre pentru Dumnezeu. Prin Ofrandele noastre, ne arătăm dragostea, așa cum a spus Iisus:

”Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi şi inima voastră” (Matei 6:21)

Atunci, în primul rând, diavolul urăște faptul că vă materializați dragostea și recunoștința prin Ofrande voluntare. Iar Ofranda nu este doar monetară, economică, pe care o facem la un moment dat la Slujbă, Ofranda pentru Dumnezeu e tot ce Îi oferim, tot ce facem pentru El.

În al doilea rând, diavolul urăște Fidelitatea dumneavoastră față de Dumnezeu. Asta se întâmplă atunci când o materializăm, dovedind, astfel, că Dumnezeu e pe locul 1. Și, când vorbesc despre Fidelitate, nu mă refer doar la Zeciuială, separând a zecea parte din tot ce ajunge în mâinile noastre, înainte să plătim și să cumpăm, ci la Fidelitate avându-L pe El pe locul 1, considerându-L Persoana Cea Mai Importantă din viața noastră și, de aceea, supunându-ne deciziile, viața și visurile față de El.

În fine, diavolul urăște această trinitate, care este completată de Sacrificiul renunțării, ascultare și rămânerea în dependența de Dumnezeu, de materializarea Credinței Vii în Promisiunile lui Dumnezeu.

Această trinitate a Ofrandei, Fidelității și Sacrificiului este urâtă de diavol, deoarece presupune Credința Plăcută, Fidelă și Sacrificială a celui care, realmente, se încredințează Lui Dumnezeu în duh, suflet și trup; care-L iubește pe Dumnezeu din TOATĂ inima, cu TOT cugetul și cu TOATĂ puterea lui. Cu alte cuvinte: trinitatea noastră, ÎMPREUNĂ CU TRINITATEA DUMNEZEULUI CELUI VIU!

Episcopul Julio Freitas

juliofreitas.com

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *