Răspunsul e simplu și direct!

fogo_cdaUnul dintre sensurile cuvântului A CONSUMA este a face să dispară…

”Fiindcă Dumnezeul nostru este ” (Evrei 12.29)

Și exact asta a făcut Dumnezeu, a ”făcut să dispară”. Cum așa? Observați: El a făcut să dispară tristețea, neliniștea, traumele, complexele, viciile, maniile, mândria, pesimismul, negativitatea, îndoielile, amărăciunea, bolile, sărăcia, rușinea, certurile din casă, șomajul, datoriile, criza și lista poate continua…

Adică, El a făcut să dispară tot, tot, tot ce este rău! Și am văzut asta în toată lumea, prin intermediul nenumăratelor cazuri adevărate pe care le-am prezentat în Slujbe și în mediile Centrului de Ajutor Spiritual! Poate vă întrebați: „De ce cu mine nu s-a întâmplat asta, până acum? Care este motivul pentru care nu dispar lucrurile rele?”

Răspunsul e simplu și direct:

Îl găsim pe acest Dumnezeu-Foc Mistuitor numai în Altar, atunci când sacrificăm pentru El! Asta este marea problemă a multora, pentru că vor acest Foc, dar nu vor să facă ce trebuie făcut, ca să-l aibă.

Îl caută pe acest Dumnezeu-Foc în locuri greșite și în mod incorect. Chiar și unii oameni care sunt de la Centrul de Ajutor continuă să facă lucrurile în același mod. Nu sacrifică / își încredințează întreaga viață pe Altarul Lui Dumnezeu și, chiar dacă văd atâtea transformări minunate în viața atâtor oameni, nu se încredințează Lui Dumnezeu – de ce? Din cauza ÎNDOIELII. Nenorocita de îndoială a predominat în mintea lor, lăsându-i împărțiți. Altarul are Foc, iar focul încălzește, luminează și protejează, mistuie tot ce este rău.

”Focul să ardă necurmat pe altar şi să nu se stingă deloc” (Levitic 6.13)
De aceea, trebuie să fiți dumneavoastră în Altar, Altarul nu vine la noi, El nu se apropie de nimeni, nu coboară peste nimeni.

Toți cei care au avut o întâlnire cu Dumnezeu și cu Puterea Lui au trebuit să urce la Altar. Și au urcat, încredințându-și întreaga viața, sacrificând-și „sinele” și tot ce este al lor. Acesta este singurul mod de a învinge duhul de îndoială: SACRIFICIUL, renunțarea totală!

Și dumneavoastră puteți, chiar acum, să decideți să faceți asta, să vă încredințați duhul, sufletul și trupul acestui Dumnezeu-Viu, hotărând să-L puneți pe primul loc în viața dumneavoastră. Nu contează trecutul, ce contează, ce este de interes, este MOMENTUL PREZENT, este ce decideți pentru viața dumneavoastră ACUM! De aceea, profitați de această oportunitate, pentru că poate fi ultima șansă pe care o aveți, profitați de ea!!!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *